Haberler

Öğrenciler, 'Güler Legacy'le Sporu Seviyor

Güncelleme:

'Güler Legacy' 4. kez düzenleyecekleri basketbol kamplarıyla yeni basketbolcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Galatasaray Liv Hospital'ın basketbolcularından Sinan Güler ve Beşiktaş Integral Forex'te oynayan ağabeyi Muratcan Güler, bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan Güler Legacy Basketbol Kampları'nda spordaki en son teknolojilerden faydalanıyor. 94Fifty isimli, bilgisayara bağlanabilen özel basketbol topu ile sporcuların topu sektirme hızını, topun elden çıkış açısını, potaya giriş açısını, topun şut esnasında havada kaç kere döndüğü gibi veriler elde ediliyor. Sportech sistemi ile kamptaki sporcuların kesin boyu, kesin kilosu, sabit ve hareketli halde zıplama uzunluğunu ve hızları ölçülüyor.

AİLE BOYU BASKETBOL SEVDASI

Sinan Güler, eski basketbolcu  Necati Güler'in oğlu ve Beşiktaşlı basketbolcu Muratcan Güler'in kardeşi. Ülkesine sporcu yetiştirmekten mutlu olan Necati Güler, 2 sporcu oğlunun maçını izlerken genelde ev sahibi oğlunun takımı tuttuğunu söylüyor. Necati Güler de kamp süresince oğulları ile beraber kampa katılan sporculara deneyimlerini aktaracak.

Güler ailesi, kamp süresince öğrencilere hem keyifli anlar yaşatmayı hem de sporu sevdirmeyi hedefliyor.

Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşecek 2014 ilk yaz kampı için kayıtlar halen devam ediyor.

 

Kaynak: Bültenler / Spor

Galatasaray Liv Hospital Muratcan Güler Necati Güler Sinan Güler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title