Haberler

Metin Tekin: Hatır Şikesi Yapmadım Diyemem

Güncelleme:

Beşiktaşlı efsane Metin Tekin, "Hatır şikesi yaptınız mı?" sorusuna "Olmadı diyemem. Şike demeyelim ama karşı takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm oldu." dedi.

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Metin Tekin, Posta Gazetesi'nin magazin eki Karnaval'a verdiği röportajda çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

Metin Tekin, şike yapıp yapmadığı ile ilgili soruya, "Olmadı diyemem. Şike değil de, birkaç kez hatır için karşıda takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm, hız kestiğim oldu tabii!" cevabını verdi.

İŞTE METİN TEKİN'İN ŞİKE SÖZLERİ...

*Hiç hatır şikesi yaptınız mı?

"Olmadı diyemem. Şike değil de, birkaç kez hatır için karşı takımdaki arkadaşımı kıramadığım, sahada vites düşürdüğüm, hız kestiğim oldu tabii!"

*Nasıl yani?

"E karşı takımda arkadaşlarınız var; sahada yanınızdan geçerken 'biraz yavaş olsana zaten şampiyon oldunuz' derlerdi. Ben de dayanamayıp konsantrasyonu düşürecek şeyler yaptım."

"OYNAYIŞIMI YUMUŞATTIM"

*Bunlar mı dönüyor sahada?

"Bak hatır şikesi başkadır. Sana gelir derler ki; 'Karşı takım küme düşmesin, ne olur gol atmayın!'. Bana böyle bir teklifle gelen olmadı. Sadece hatır için oynayışımı yumuşattım diyelim..."

*Kendi takımınızdan daha mı kıymetli o an?

"Hayır, ama karşıda da arkadaşın var yahu! Oynamam demiyorsun ki, 'biraz yavaş oyna' diyor, onu kırmıyorsun! Bunda bir şey yok ki! Bir maddi karşılığı yok."

"ŞİKEYE TANIK OLMADIM"

*Peki büyük paralarla şikeye tanık oldunuz mu?

"Ben 15 yıl oynadım ve sonrasında yine futbolun içindeydim, inan bana ne duydum ne de gördüm. İnanmıyorum böyle şeyler olduğuna."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Posta Gazetesi Metin Tekin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

efe can:

alisde türkiyeden karaler. alman futbol federesyon baskani istifa etti. 2006 dünya kupasinin almanyada oynanmasinda rüsvet vermisler ondan.

5
0
yanıtYanıtla
Aslan aslan:

Şikenin kıralını azize yapmıştır rtenin parelel uydurmasıyla aklanmıştır ama dünya yıkılmadıkca fenev şikebahçeyle anılacaktır bu böyle biline

2
1
yanıtYanıtla
anti_cincon:

haklisin sikeyi aziz yapti. . . . . sike tek tarafli olmaz yaptigi sikeyide anala beraber yapti onunda farkindamisin??????

yanıt0
yanıt0
aliMobil-ANDROID:

metin tekine helal olsun itiraf etti ya etmeyenler

2
1
yanıtYanıtla
zorljMobil-ANDROID:

yeme bizi metin namazmi kiliyordun ortalik koparken hic duymamis

2
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

al sana milli irade :))

2
0
yanıtYanıtla
incowMobil-ANDROID:

the best of MAL is erbaa malı

1
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Şike var kimse bunu inkar etmesin bizzat yapan oyuncunun itirafi şuan hala Fuat Capanin yardimciligini yapiyor Mustafa hoca Antalyasporda oynarken 3 ve 4 futbolcu ile birlikte ligin son macinda şike yaptiklarini itiraf etmişti.

1
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

BUNLAR ŞEREFİYLE İKİNCİ OLANLAR DEĞİLMİ?

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

kafayı çalıştırın biraz. şike yapsa adam burada söyler mi. kesin sözleri başka bir şekilde lansedildi. metin tekin adamdır.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title