Haberler

Mehmet Topuz, FC Wil'den Teklif Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra boşta kalan Mehmet Topuz'a, İsviçre ekiplerinden FC Wil 1900 teklifte bulundu. Tecrübeli futbolcu teklife sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yaz transfer döneminde hiçbir kulüple anlaşamayan Mehmet Topuz'un sürpriz bir transfer teklifi aldığı belirtildi.

WİL 1900 TALİP OLDU

Sarı lacivertlilerden ayrıldıktan sonra adı Kayserispor ve Gaziantepspor ile anılan futbolcuya İsviçre İkinci Lig ekiplerinden FC Wil 1900'ün talip olduğu öğrenildi.

Türkiye'den ayrılmayı düşünen futbolcuları kadroya katmasıyla ünlenen kulübün son bombasının Mehmet Topuz olacağı aktarıldı.

MEHMET DE İSTİYOR

33 yaşındaki futbolcunun kendisine gelen teklife sıcak baktığı aktarılırken transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Bilindiği üzere sözleşmesi biten ve serbest statüdeki futbolcular bu ay sonuna kadar yeni takımları ile sözleşme imzalayabiliyor.

TANIDIK İSİMLER DE OYNAMIŞTI

Egemen Korkmaz'ın ter döktüğü İsviçre ekibinde daha önce Mert Nobre, Andre Santos ve Selçuk Şahin gibi tanıdık isimler de forma giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topuz Kayserispor Fenerbahçe İsviçre Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title