Haberler

Manisaspor, Mutu'yu Geri Çevirmiş

MANİSASPOR, MUTU'YU GERİ ÇEVİRMİŞ Manisaspor'un ara transferde Rumen yıldız Adrian Mutu'yu geri çevirdiği ortaya çıktı.

MANİSASPOR, MUTU'YU GERİ ÇEVİRMİŞ

Manisaspor'un ara transferde Rumen yıldız Adrian Mutu'yu geri çevirdiği ortaya çıktı.

Basın Sözcüsü Selami Delan, sezon başında aldıkları Nicolea Dica'nın sözleşmesini devre arasında feshederken, Rumen futbolcunun menajeri Anna Mariel'in kendilerine Fiorenti'na da forma giyen Mutu'yu önerdiğini belirterek,

"Ancak Mutu'nun yüksek maliyetinin yanı sıra geçmişte karıştığı kokain skandalı ve bu yüzden Chelsea'den kovulmasını dikkate alarak Rumen futbolcuyu istemediğimizi bildirdik. Manisaspor'un bu kararı o dönemde Rumen ve İtalyan basınında yer bulmuştu" diye konuştu.

Öte yandan pazar günü sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etmeye hazırlanan siyah-beyazlı ekip, ilk yarıda deplasmanda mağlup olduğu rakibinden rövanşı almayı planlıyor. Manisa halkından bu karşılaşmada tribünleri doldurmalarını isteyen teknik direktör Hikmet Karaman, "Ligin bitmesine haftalar kala düşme hattının çok uzağında yer aldığı gibi bir yandan da zirveyi zorlayan bu çocuklar, alkışlanmayı hak ediyor" dedi.

Manisaspor yönetimi saat 14.00'te başlayacak Gençlerbirliği maçının bilet fiyatlarını kapalı üst 20, kapalı alt 10, açık 5, kale arkası 3 TL olarak açıkladı.

EVREN KASIRGA - MANİSA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title