Haberler

Leicester City, Selçuk İnan'ın Peşinde

Güncelleme:

Premier Lig'e yükselen Leicester City, G.Saraylı Selçuk İnan'a yıllık 3.1 milyon sterlinlik teklif yaptı.

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini ile sorun yaşayan Selçuk İnan'a Leicester City talip oldu. Premier Lig'e geri dönen İngiliz ekibinin, sarı-kırmızılı futbolcuya yıllık 3.1 milyon sterlin (haftalık 65 bin sterlin) teklif ettiği öğrenildi.

PLANLAR ARASINDA SELÇUK VAR

Leicester'in Taylandlı patronu Vichai Srivaddhanaprabha'nın Premier Lig'de tutunacak bir kadro kurmak istediği ve Selçuk'un planları arasında önemli bir yerinin olduğu ifade ediliyor.

G.SARAY İLE ANLAŞMALARI GEREKİYOR

Leicester'in, Selçuk'a ilk teklifi şubat ayı içinde yaptığı, milli futbolcunun, Premier Lig'e çıkılması şartıyla söz verdiği de dile getirildi. City'nin 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Selçuk'u transfer edebilmesi için Galatasaray ile de anlaşması gerekiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Selçuk İnan Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

cimbomalptug10@hotmail.com:

İnsallah dogrudur gitsin baba

15
4
yanıtYanıtla
Trabzonlu Mustafauzunboy61@web.de:

Bu adamın kıymetini anlayamadılar bir türlü.Gitsede artık, kıymetini anlasalar.

9
0
yanıtYanıtla
arasntvmsnbc_91@hotmail.com:

selcuk a tam 2 yıldır sabredıyorum. Sneijder geldı dengesı bozuldu o da yalan. Hadı dogru dıyelım ortaları yavas pası 2 saatte gıdecegı yere bunun sneıjderle ne alakası var . Sahada ayakta duramıyor.. Insallah gıder gokhan ınler gelır

1
3
yanıtYanıtla
arasntvmsnbc_91@hotmail.com:

selcuk a tam 2 yıldır sabredıyorum. Sneijder geldı dengesı bozuldu o da yalan. Hadı dogru dıyelım ortaları yavas pası 2 saatte gıdecegı yere . Sahada ayakta duramıyor.. Insallah gıder gokhan ınler gelır

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title