Haberler

Konyaspor'a Taraftar Desteği

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 6. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarına Taraftar Desteği ile Başladı.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına taraftar desteği ile başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Konyasporlular Derneği taraftar grubu, yeşil beyazlı futbolculara tezahüratta bulunarak başarılar diledi. Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun, geçen hafta oynanan ve 6-0'lık skorla sonuçlanan Galatasaray maçını iş kazası olarak yorumlarken, "Biz, dernek olarak her zaman Konyaspor'un yanındayız. Bu hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında futbolcularımızın ve yönetimimizin gereğini yapacağından hiç şüphemiz yok. Bu takımın altını

kazmaya çalışanların hepsi hüsrana uğrayacaktır. Futbolda bu tür sonuçlar vardır" dedi. Konuşmanın ardından Ekrem Coşkun, takım kaptanı El Saka'ya futbolculara ikram edilmek üzere baklava verdi.

Teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman yarı sahada pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanı Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmeh Bezirci, Galatasaray karşında Konyaspor'a yakışmayan bir sonuç aldıklarını belirterek, "Yönetim kurulu ve camia olarak üzgünüz. Maçtan sonraki durumu da göz önüne alarak yönetim kurulu toplantısını yapmış ve futbolcularımıza alınan farklı

Galatasaray yenilgisi nedeniyle 10'ar bin YTL para cezası vermeyi uygun bulmuştur. Ayrıca Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ile takımımızı 10 kişi bırakan Cedric Sabin'e de 25 bin YTL para cezası verilmiş olup, cezalar oyuncularımıza tebliğ edilmiştir" dedi.

Takıma ve teknik ekibe sonuna kadar güvendiklerini belirten Mehmet Bezirci, "Bu ekiple lige devam edeceğiz. Kendileriyle bunları konuştuk. Konyaspor formasını layıkıyla temsil etmeleri gerektiğini ifade ettik. Galatasaray maçına fazla değinmek istemiyorum. Ama maçı canlı olarak izleyenler kırılma anlarını net bir şekilde görmüşlerdir. Özellikle Cedric Sabin'in atılmasından sonra oyun koptu diyebiliriz. Cedric Sabin'in atılması bana göre çok haksız bir karardı. İlk pozisyonda kendisine yapılan faul vardı.

Ama haksız bir kart gördü. Oyuncumuzun gördüğü ilk kartın yanlış olduğunu maçtan sonra herkes ifade etti. Futbolda adaletin olduğuna inanan ve hoşgörülü bir kulüp olarak diyoruz ki, hakemlerimiz de bu hoşgörü içerisinde her iki tarafa da eşit davransın. Maç sahada oynanıyor zaten. O gün hangi takım iyiyse ve hak ediyorsa o takım kazansın diye düşünüyoruz. Ama haksızlığa da asla tahammülümüzün olmadığını ve yeri geldiği zamanda sesimizi gerektiği şekilde çıkartacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum"

şeklinde konuştu.

(BÇ-İP-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title