Haberler

Kezman Turdan Emin

Fenerbahçe'nin Sırp Golcüsü Mateja Kezman, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanşında Bugün İngiltere'nin Chelsea Takımı ile Yapacakları Maçta Ellerinden Gelenin En İyisini Yapıp Turu Geçeceklerini Savundu.

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında bugün İngiltere'nin Chelsea takımı ile yapacakları maçta ellerinden gelenin en iyisini yapıp turu geçeceklerini savundu.

Chelsea maçıyla ilgili olarak FB TV'ye açıklamalarda bulunan Kezman, "Çok zor bir maç olacak. Burada turu geçmek için ilk maçtan daha fazlasını yapmalıyız. Umarım yarı finale kalan taraf biz oluruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak turu geçeceğiz" diye konuştu. Kendi durumu hakkında da bilgi veren Kezman, "Uzun süren bir sakatlığım vardı. Ancak atlattım ve şimdi çok formdayım. Yarı finale kalırsak gerçekten gurur duyacağımız bir sonuç almış olacağız" diye konuştu.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title