Haberler

Hooıjdonk'tan Yalanlama

Eski Fenerbahçeli Futbolcu Pierre Van Hooijdonk, Basında Yer Alan Çin'deki Bir Kilim Fabrikasıyla İlgili Yatırımda 4 Milyon Euro Kaybettiğine Dair Haberleri Yalanladı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Pierre Van Hooijdonk, basında yer alan Çin'deki bir kilim fabrikasıyla ilgili yatırımda 4 milyon Euro kaybettiğine dair haberleri yalanladı.

Eski Hollandalı futbolcu Hooijdonk, yaptığı yazılı açıklamada, olayda söz konusu olan tutarın 250 bin euro olduğunu belirterek, "Bu olay 4 sene önce meydana gelmiş ve şu an tutuklu olan 2 kişi ile ilgili mahkemem hala sürmektedir ve avukatlarımın verdiği bilgiye göre bu parayı geri alma şansım çok yüksektir. 4 senedir var olan bu durumun bu iki kişinin mahkemesinde iş yaptıkları kişilerin isimlerinin resmi olarak yayınlanmasından dolayı şimdi basına yansıması doğal olmakla birlikte, tarafıma hiç soru sorulmadan yanlış bir meblağla haber konusunu olmamdan duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

(MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title