Haberler

Hamza Hamzaoğlu: İstifa Etmemi İstiyorlarsa Açıkça Söylesinler

Güncelleme:

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, "Benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler" dedi. Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Gerets düşünülüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde alınan Astana beraberliğinin ardından, yeniden eleştiri oklarının hedef tahtası haline gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile sarı-kırmızılı yönetim arasında büyük bir kriz patlak verdi.

HAMZAOĞLU'NDAN RAPOR İSTENDİ

Her şey Kazakistan dönüşü Genel Sekreter ve yönetim kurulu üyesi Fatih İşbecer'in, Florya'da görev yapan futbol direktörü Cenk Ergün'ü arayarak, Hamzaoğlu'ndan takımda yaşanan sorunlar hakkında, 24 saat içinde rapor istemesiyle başladı.

"BEN RAPOR VERMEM"

Yazılı rapor istenmesine bir anlam veremeyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Hamza Hamzaoğlu'nun yine Cenk Ergün aracılığı ile yönetici Fatih İşbecer'e haber gönderip "Bu rapor da nereden çıktı. Ben rapor vermem. Niyetiniz neyse, açıkça söyleyin" diyerek resti çektiği öğrenildi.

İSTİFASI CEBİNDE

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupası ile birlikte Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı da kazanarak büyük bir başarı elde eden Hamza Hamzaoğlu, son gelişmeler nedeniyle her an istifa edecekmiş gibi hazır bekliyor.

"İSTİFA ETMEMİ İSTİYORLARSA AÇIKÇA SÖYLESİNLER"

Yakın çevresine yaşananlardan dert yanan Hamzaoğlu, "Ne yapılmak isteniyor anlamadım. Bu rapor isteme olayı hoş değil. Eğer benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler" diyerek içini döktü. Bir hayli üzgün olan Hamzaoğlu'nun yarınki Başakşehir maçına kadar yaşanacak gelişmelere göre karar vereceği, eğer başkan Dursun Özbek'ten gereken desteği görmemesi halinde, istifa edebileceği bildirildi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN YERİNE 3 ADAY

Hamzaoğlu istifa ettiği takdirde adaylar ise şöyle... Galatasaray'da yönetim ile teknik heyeti arasındaki gerilimin ardından yeni hoca adaylarının ismi daha sık telaffuz edilmeye başlandı. İlk aday TRT'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli... Tecrübeli hoca, son olarak 2013-14 sezonunda Azeri ekibi Hazar Lenkeran'ı çalıştırmıştı.Diğer aday ise Ersun Yanal... Geçen sezon Trabzonspor'da görev yapan Ersun Yanal ise yönetimle sorun yaşayıp temmuz başında istifasını sunmuştu.Yönetimin listesine giren tek yabancı isim ise Eric Gerets... Katar macerasını tamamlayan Gerets şu an boşta. 2006 yılında Galatasaray'da kazandığı 16 dakikalık mucize şampiyonluk hala hafızalarda. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Eric Gerets Ersun Yanal Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (63)

cimbomlu Mobil-ANDROID:

Galatasaray taraftarının çoğu salak yaw insan bi düşünür bu kadroyla adam geçen sene 3 kupa aldırdı bu sene yönetim takıma takviye yapturmadiysa bu Hamza hocanın suçu deil bir de üstüne rapor isteniyor ayrıca gelecek isimlere bak Denizli kim la

20
38
yanıtYanıtla
KONYALI:

eğer yukarıda sayılan isimlerden biri gelecekse ne olur hocam istifa etme.

37
6
yanıtYanıtla
galatasarylı:

hem hamza hem dursun gitmeli

39
1
yanıtYanıtla
rrcai cskir:

Umut tan hala umut bekledigin icin artik seninde gitmen gerekio hamza hoca

25
10
yanıtYanıtla
gss li:

Ulan cayil gs. Adam sizi sampion yapdi kupalari aldi sizler dahle istifa etsin diyorsunuz!!!! Körper zamanda destek edecek yerde adama camur atiyorsunuz...

3
29
yanıtYanıtla
Ay:

Dursun gitsin hamzada otoriteyi eline alsin

22
6
yanıtYanıtla
AZAD DEP:

Evet Hamza hoca siz bu başarısız yönetime yaranacagim diye transfer istemedin,buda onların işine geldi,bu basarisizligin sorumlusu başta yönetim olmak üzere sizlersiniz.

27
0
yanıtYanıtla
Tttt:

Mancını istedi mi sınırsız transfer yap sıra hamza hoca ya gelince yook adam daha napsin

27
0
yanıtYanıtla
INADINA BARIŞ INADINA HDPMobil-IOS:

Faşistlere inat HDP diyorum

5
18
yanıtYanıtla
Kalelim:

Geçti ''Bor'' un pazarı, sür eşeği ''Niğde'' ye

yanıt2
yanıt1
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title