Haberler

Hamilton Siftah Yaptı

Formula 1'de Macaristan Grand Prix'sini, Mclaren-Mercedes Takımının İngiliz Pilotu Lewis Hamilton Kazandı.

Formula 1'de sezonun 10. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sini, McLaren-Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton kazandı.

Macaristan'ın 4 bin 381 km uzunluğundaki Hungaroring Pisti'nde, 70 tur üzerinden yapılan yarışa dördüncü sıradan başlayan Hamilton 1 saat 38 dakika 23.876 saniyede zafere ulaştı. İngiliz pilot, bu sezon ilk kez bir yarışta birinci olurken, pilotlar klasmanında 8. sıraya yükseldi.

Ferrari'nin Finlandiyalı pilotu Kimi Raikkonen yarışta ikinci olurken, Monaco Grand Prix'nin ardından ikinci kez podyuma çıkma başarısı gösterdi. Redd Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber ise üçüncülüğü elde etti.

Toyota'nın Alman pilotu Nico Rosberg'in dördüncü olduğu yarışı, McLaren-Mercedes'in Finlandiyalı pilotu Heikki Kovalainen beşinci sırada tamamladı. Toyota'nın Alman pilotu Timo Glock'un altıncı sırada bitirdiği yarışı,pilotlar klasmanında birinci sırada bulunan İngiliz pilot Jenson Button yedinci sırada noktaladı. Button, yarışı yedinci sırada tamamlamasına rağmen pilotlar klasmanında liderliğini sürdürdü.

Macaristan Grand Prix'sini Toyota'nın İtalyan pilotu Jarno Trulli de sekizinci sırada noktaladı.

Yarışa, ilk sırada (pol position) başlayan İspanyol pilot Fernando Alonso'nun 13. turda sağ ön tekerliği fırlayınca yarışı tamamlayamadı. Macaristan Grand Prix'sine ikinci sırada başlayan Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel ise motorunda çıkan arıza sonucu yarıştan çekildi.

Markalar klasmanında Brawn GP 114 puanla birinciliğini sürdürdü.

Sezonun 11. yarışı olan Avrupa Grand Prix'si, 23 Ağustos Pazar günü Valencia Pisti'nde yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title