Haberler

Hakeme Saldıran Taraftarın Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Tatil edilen maçta sahaya atlayarak hakeme saldıran 17 yaşındaki O.M gözaltına alındı, karakola götürülürken "Burası Trabzon" diye bağırdı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M gözaltına alındı. Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma sonrasında karakola götürülen O.M.'nin stattan çıkarılırken "Burası Trabzon" diye bağırdığı duyuldu.

Bu arada deniz tarafındaki kale arkasında görevli iki polis memurunun da yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Avni Aker Stadı Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (83)

dandun:

şikenin adaletli şekilde mahkemesi yapılsaydı bu durum olmazdı ama bunun sorumlusu recep tayyipdir olayı kendi talimatıyla kapattırdı ya bırak yargı sonuna kadar gitseydi ama erdoğan korktu fener şike yaptına inandı koca asırlık cınar kümeye düşer diye müdahale etti nin pislikleri bunlarTRABZONLULAR GİDİN HESABINI ERDOĞANDAN SORUN HER SECİMDE KOZ ELİNİZDEİKEN YİNE AKP ye VERMESİNİ BİLİYOSUNUZ

4
261
yanıtYanıtla
burhan:

hikaye yazmış bizim temel, acaba kendi inanıyormu? trabzon feneri ne zamandır yenemiyor, yıllardır ezikoğlu ezik, sen kim fener kim dıllo

yanıt3
yanıt0
ADS:

BU TRABZON KADAR BARBAR HOLİGAN BİR ŞEHİR GÖRMEDİM !

159
3
yanıtYanıtla
Belcikali Mimar:

la verin bunlara bir kupa yeter artik kac senedir bizim kupamizi verin diye rahat vermiyorlar fenerbahceme

100
8
yanıtYanıtla
yazık:

Önce insan olmak lazım. Bunun gibiler yüzünden Türkiye ne Avrupa kupası nede Dünya kupası maçlarına ev sahipliği yapabilir. bizde böyle hayvanlar oldukça adamlar bize hiçbir organizasyon vermez.

72
2
yanıtYanıtla
burhan:

evet bu zat suçlu gereği yapılmalı, ama olayları kişiselleştirmeyin; bu şehir ve takım bu açıdan sabıkalıdır ve en ağır ceza verilmeden bu iş bitmez.

65
1
yanıtYanıtla
Erkan:

Pis TS''li

57
3
yanıtYanıtla
MAHONİ:

TRABZONA BU KAÇINCI HAKEM HATASI DÜNKÜ PENALTIYI HAKEM METİN ŞENTÜRK OLSA VERİRDİ

5
50
yanıtYanıtla
burhan:

yeter artık. bu şiddet düşkünü trb korumayın. dünyaya rezil ettiler. gitsin ermenistanda oynasımlar

46
1
yanıtYanıtla
KAMACI:

SIKIYSA GEL SEN YOLLA .

yanıt0
yanıt1
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title