Haberler

Gaziantepsporlu Futbolculardan, Fedakar Taraftara Yardım Eli

Görüntü Dökümü : Gaziantepspor taraftarı Müslüm Can Çakmak'a forma hediye edilmesi Takım kaptanı Elyasa Süme'nin konuşması Taraftar Müslüm Can Çakmak'ın konuşması Gaziantepsporlu futbolculardan, fedakar taraftara yardım eli Kırmızı-siyahlı futbolcular, Bursaspor maçı öncesinde sahaya girerek karların temizlenmesine yaptığı yardımlarla dikkati çeken bedensel engelli Müslüm Can Çakmak'ı tedavi ettirecek Forma hediye ettikleri 15 yaşındaki taraftarı maça davet eden futbolcular, genç taraftarın ailesine de maddi destekte bulundu Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oynanan maç öncesi, sahadaki karların temizlenmesine destek veren engelli Gaziantepspor taraftarı Müslüm Can Çakmak, kırmızı-siyahlı futbolcularla buluştu.

Görüntü Dökümü :

Gaziantepspor taraftarı Müslüm Can Çakmak'a forma hediye edilmesi

Takım kaptanı Elyasa Süme'nin konuşması

Taraftar Müslüm Can Çakmak'ın konuşması Gaziantepsporlu futbolculardan, fedakar taraftara yardım eli

Kırmızı-siyahlı futbolcular, Bursaspor maçı öncesinde sahaya girerek karların temizlenmesine yaptığı yardımlarla dikkati çeken bedensel engelli Müslüm Can Çakmak'ı tedavi ettirecek

Forma hediye ettikleri 15 yaşındaki taraftarı maça davet eden futbolcular, genç taraftarın ailesine de maddi destekte bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oynanan maç öncesi, sahadaki karların temizlenmesine destek veren engelli Gaziantepspor taraftarı Müslüm Can Çakmak, kırmızı-siyahlı futbolcularla buluştu.

Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana davet edilen 15 yaşındaki taraftar, idman sahasında Gaziantepsporlu futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Çakmak'a, tüm takımın imzaladığı 27 numaralı ve "Müslüm" yazan formayı hediye eden futbolcular, genç taraftarı hafta sonu İstanbul'a yapılacak Galatasaray maçına davet etti.

Takım kaptanı Elyasa Süme, Müslüm'ün engelli olmasına rağmen diğer taraftarlarla beraber sahada olduğunu hatırlatarak, "Kendisini, Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta sonu Galatasaray ile yapılacak maça davet ettik. Müslüm'ü aramızda görmeyi çok isteriz. Kardeşimizin, sağlıkla ilgili bazı sıkıntıları var ve elimizden geldiğince tedavisi konusunda çalışma yapacağız. Bu konuda Gazianteplilere söz veriyoruz" diye konuştu.

Çakmak ise maça davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Gaziantepspor'a canım feda. Tabii ki maçta olmak isterim. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Çakmak'ın, futbolcuların girişimiyle kulübün resmi sağlık sponsoru olan hastanede tedavisine başlanacağı öğrenildi.

Öte yandan Gaziantepsporlu futbolcuların, Çakmak ailesine de maddi destek de bulunduğu belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Elyasa Süme Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title