Haberler

Gaziantepspor'da Tek Aday Kızıl

Turkcell Süper Lig'de Mücadele Eden Gaziantepspor Kulübü'nün 29 Haziran Pazar Günü Yapılacak Olan Olağan Genel Kurulunda, Başkan İbrahim Kızıl'ın Tek Aday Olarak Seçimlere Katılacağı Açıklandı.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor Kulübü'nün 29 Haziran Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurulunda, başkan İbrahim Kızıl'ın tek aday olarak seçimlere katılacağı açıklandı.

Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, aday olabilmek için yasal sürenin bugün saat 18.00'de sona erdiği bildirildi. Açıklamada, "Gaziantepspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda aday olabilmek için yasal süre bugün saat 18.00 itibariyle sona ermiştir. Başkanlığımıza, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl başkanlığında olmak üzere, yönetim kurulu asil ve yedek, denetleme kurulu asil ve yedek, disiplin kurulu asil ve yedek ile divan kurulu üyelerine liste yasal süresi içerisinde teslim edilmiştir. Dolayısıyla, yapılacak olan genel kurulda, İbrahim Kızıl ve listesi tek aday olarak seçimlere katılacaktır" denildi.

(TB-TB-RT-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title