Haberler

    Galatasaray Ruhunu Kaybetmiş!

    Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda aldığı 2-0'lık yenilgiyle kötü gidişatı sürdürdü.

    Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda aldığı 2-0'lık yenilgiyle kötü gidişatı sürdürdü.

    Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçın henüz 5. dakikasında Emre Nefiz'in attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi Gaziantepspor, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

    Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'in cezalı olduğu için forma giyemediği maçta ilk yarıda istediği hücum organizasyonlarını geliştiremeyen Galatasaray, ikinci yarıda daha istekli olmasına rağmen gol yollarında etkisiz kaldı.

    Maçın 54. dakikasında Daniel Larsson'un golüyle Gaziantepspor skoru 2-0'a getirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

    Galatasaray'da Aurelien Chedjou ve Lionel Carole sakatlıkları nedeniyle maçı tamamlayamadı.

    Sarı kırmızılı ekip bu sonucun ardından 37 puanda kalırken ilk 4'te yer alma mücadelesinde önemli bir kayıp yaşadı. Gaziantepspor ise puanını 30 yaptı.

    Galatasaray gelecek hafta sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlarken Gaziantepspor sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

    Stat: Kamil Ocak

    Hakemler: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

    Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Barış Yardımcı, Gouano, Marcal, Abdülkadir Kayalı (Dk. 68 Hürriyet Gücer), Emre Nefiz, Putsila (Dk. 90 İlhan Parlak), Orkan Çınar, Abuda, Larsson (Dk. 78 Chibuike)

    Galatasaray: Muslera, Chedjou (Dk. 28 Donk), Hakan Balta, Linnes (Dk. 63 Carole-Dk. 77 Denayer), Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Olcan Adın, Umut Bulut

    Goller: Dk. 5 Emre Nefiz, Dk. 54 Larsson (Gaziantepspor)

    Sarı kartlar: Dk. 62 Marcal, Dk. 90 Abuda (Gaziantepspor), Dk. 66 Koray Günter, Dk. 89 Yasin Öztekin (Galatasaray)

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Gaziantepspor Galatasaray Emre Nefiz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title