Haberler

Galatasaray Daikin'de Yeni Transfer Nadia Centoni

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Fransa’nın Cannes takımında forma giyen İtalyan smaçör Nadia Centoni ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Fransa'nın Cannes takımında forma giyen İtalyan smaçör Nadia Centoni ile anlaşmaya vardı.

Aslantepe GSSTORE'da düzenlenen imza töreninde Kulüp İdari Direktörü Levent Akın ve Galatasaray Daikin Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı yer aldı.

LEVENT AKIN: "KENDİSİNİ DE İZLEDİK VE ÇOK BEĞENDİK"

Galatasaray Kulübü İdari Direktörü Levent Akın, çok tecrübeli bir oyuncuyu transfer ettiklerini belirterek, "Kendisi İtalyan ve uzun süredir Fransa'nın Cannes takımında oynuyordu. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi'nde rakibimizdi. Kendisini de izledik ve çok beğendik. Nadia Centoni'nin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

NADİA CENTONİ: "GALATASARAYLI OLMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUM"

Galatasaray Daikin'in yeni transferi Nadia Centoni, Hem İstanbul'da hem de Galatasaray'ın bir parçası olmaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Galatasaraylı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Burası çok büyük bir aile. Sezon boyunca en iyisini yapmak için elimizden geleni ortaya koyacağız" dedi.

MEHMET BERENT BAYRAKÇI: "NADİA'NIN GALATASARAY İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Galatasaray Daikin Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı, Nadia Centoni'nin voleybolsevelerin çok sevdiği bir isim olduğunu vurgulayarak, "Nadia Centoni, defalarca karşı karşıya oynadığımız ve defalarca sahada bizi sıkıntıya sokmuş bir isim. Kendisiyle çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum. Nadia'nın Galatasaray için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiyle, oyuncu yapısıyla, savaşçılığıyla takıma iyi bir örnek olacak. Kendisiyle büyük başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nadia Centoni Galatasaray Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title