Haberler

    Fıfa, Hajrovic Transferine Onay Verdi!

    Werder Bremen Kulübü, alacakları nedeniyle Galatasaray'dan ayrılan Izet Hajrovic iin FIFA'nın gerekli lisansı verdiğini duyurdu.

    Werder Bremen, FIFA'nın Galatasaray'dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle ayrılan Izet Hajrovic'e lisans verdiğini resmen açıkladı.

    Bilindiği üzere Boşnak oyuncu geçtiğimiz sezonun devre arası kadrosuna katıldığı Galatasaray ile olan sözleşmesini FIFA'ya başvurarak tek taraflı olarak feshetmiş ve Werder Bremen'in yolunu tutmuştu.

    Alman kulübünün resmi Twittter hesabından yapılan açıklamada daha önceden anlaşmaya varılan ancak sadece hazırlık maçlarında oynayabilecek durumda olan Hajrovic için FIFA'nın gerekli lisansı verdiğini ve 23 yaşındaki oyuncunun artık resmi maçlara çıkabileceği duyuruldu.

    Galatasaray'ın konuyu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne taşıyabilme olasılığına rağmen Werder Bremen Sportif Direktörü Thomas Eichin, "Bu iş bizim için bitti." açıklamasını yaparak sarı kırmızılı kulübün bundan sonra Hajrovic üzerinde herhangi bir hak talep edemeyeceği görüşünü savundu.

    Alman basını da bu gelişme sonrası Galatasaray'ın taleplerinin yerine getirilme olasılığının çok azaldığına dikkat çekerken, emsal kararların sarı kırmızıların aleyhinde olduğunun altını çizdi.

    Sarı kırmızılılar, Ocak ayında İsviçre'nin Zürih kenti merkezli Grasshoppers kulübüne Hajrovic'in bonservis bedeli olarak 3.5 milyon avro ödemişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği İzet Hajroviç Werder Bremen Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title