Haberler

    Fernandao, Omzundaki Kırık Sebebiyle Vücudunda Vidalarla Yaşayacak

    Güncelleme:

    Atiker Konyaspor maçında kolu kırılan ve 3 ay sahalardan uzak kalacak olan Fernandao, hayatının geri kalanını omzunda vidalarla geçirecek.

    Konyaspor maçında kolu kırılan ve haykırışlarıyla stadı inleten Brezilyalı Jose Fernandao ameliyat oldu.

    "3 AYI BULACAK"

    Yıldız golcü yaklaşık 5 saatlik bir operasyon geçirdi. Futbolcunun durumu hakkında konuşan Burak Kunduracıoğlu, operasyon sonrası bilgiler verdi. Kunduracıoğlu, ''Fernandao'nun dirsek ile omuz arasında bir kırığı oldu, 5 parçalı bir kırık meydana geldi. Sahalara dönüşü 2-3 ayı bulacak. Bu tür vakalarda önce kemiğin kaynaması için ihtiyacı olan süreyi bekliyoruz. Kemik kaynadıktan sonra kuvvetlendirme egzersizlerine başlıyoruz. Tabii bunlar futbolcu ve kolunda olduğu için kondisyon ve bacakla ilgili çalışma yapmamıza herhangi bir engel yok'' şeklinde konuştu.

    YALNIZCA 3 KİŞİ GİTTİ

    Takım arkadaşlarının zor anında yanında olmadığı konuşulan Fernandao'yu Josef de Souza, Fabiano ve İsmail Köybaşı'nın ziyaret ettiği belirtildi.

    HAYATI BOYUNCA VİDALARLA YAŞAYACAK

    Konyaspor maçında kolunda 5 parçalı kırık olan Fernandao'yu ameliyat eden Doç. Dr. Çağatay Öztürk, vidaların Brezilyalı yıldızın vücudunda kalacağını açıkladı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Jose Fernandao Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title