Haberler

Fenerbahçe'nin Avrupa Kadrosunda Değişiklik

Güncelleme:

Fenerbahçe'de, UEFA Avrupa Ligi grup maçları öncesi Avrupa kadrosunda değişikliğe gidildi. Sow'la Mehmet Topuz'un yerine Ozan Tufan ve Markovic kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe'de, Teknik direktör Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi grup maçları öncesi Avrupa kadrosunda değişikliğe gitti. Fenerbahçe'den ayrılan Sow'la Mehmet Topuz'un yerine Ozan Tufan ve Markovic kadroya dahil edildi.

TOPUZ VE SOW'UN YERİNE OZAN'LA MARKOVIC

UEFA'nın internet sitesinde yer alan Fenerbahçe kadrosundan, teknik heyet tarafından Avrupa maçlarında tercih edilmeyen Mehmet Topuz ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin El-Ehli takımına transfer olan Moussa Sow'un çıkarıldıkları, yerlerine ise yeni transferler Ozan Tufan ile Lazar Markovic'in dahil edildikleri görüldü.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Topuz Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

5 i 1 yerdeMobil-ANDROID:

yazik su fenere ya...her seneye boyle basliyorlar...sonuc ayni..GALATASARAY GERCEGI....

2
5
yanıtYanıtla
Onur:

Fener para harcar galatasaray sampiyon olur hersene bole fener aglama

0
6
yanıtYanıtla
mahmut kayaMobil-ANDROID:

Galatasaraylı arkadaşlar fenerbahçe mizi kötülesin takımımız bi yapılanma içinde ama bunu görecek beyin sizde yok keşke onları önce yapılandırsak. .

4
1
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Mutlaka Ozan ve Volkani oynatmali ne diye aldik ikisini de bir bakin Borussia Dortmund Hocasi ne yapti Julian Weigl diye genc oyuncuyu hemen oynati Gonzalo Castro diye Star oyuncuyu 11 Milyona kesti atti cocuk daha 18 yasinda

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title