Haberler

Fenerbahçe'de Emir Preldzic Resmen Ayrıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, basketbol takımının formasını giyen Emir Preldzic'in kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe Basketbol takımı, kaptan Emir Preldzic'le yollar resmen ayrıldı.

YOLLAR AYRILDI

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: Fenerbahçe Ailesi'nin 2007-2008 sezonundan bu yana bir parçası olan ve bu süre zarfında sarı-lacivertli forma altında birçok başarıya imza atan Emir Preldzic, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın 2015-2016 sezonunda mücadele edecek kadrosunda yer almayacaktır.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Emir Preldzic'e bugüne dek Fenerbahçe camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

YENİ TAKIMI DARÜŞŞAFAKA

Emir Preldzic ve Fenerbahçe'nin yolları resmen ayrıldı. Bilindiği üzere 28 yaşındaki oyuncudan Fenerbahçe Kulübü sözleşmesinde indirim yapmasını istemiş ancak milli oyuncunun teklifi kabul etmediği belirtilmişti. Yıldız isim yüksek ihtimal Darüşşafaka Doğuş'la sözleşme imzalayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emir Preldzic Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (5)

XYZ.......:

FENER GOUDELOCKLA EMİRİ BU SENE ARAR EN AZINDAN KADRODA OLMALIYDI BU 2SİDE

3
0
yanıtYanıtla
###:

Bugüne kadar FB için yaptıklarından dolayı sana sonsuz teşekkürler büyük kaptan. Ömür boyu başarı ve mutluluklar.

2
0
yanıtYanıtla
ALPER80:

Kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememiş sürekli yerinde saymış bir oyuncu, ama hala ligin ender çok yönlü oyuncularından.

1
0
yanıtYanıtla
FB adına büyük kayıp:

adam ağzı ile kuş tutmadığı kaldı basketbolun ''b'' sinden bile anlamadığın vede takip etmediğin belli. . Fenerbahçe basket takımını kaç kez oynadığı oyunla kurtardı galibiyete yasıdı izleseydin takip etseydin bilirdin. . Milli takımıız içinde ter döktü ve çok öneli katkıları oldu. . yazık fenerbahce bence önemli bir değerini kaybetti. .

yanıt1
yanıt0
ALPER80:

92-93 yılllarından ta TRT3 de haftada bir kere yayınlanan nba maçlarından beri takip ediyorum BASKETBOLU, tanımıyorsun yalnış kişiye konuşuyorsun. . . Ben kötü oyuncu birşey yapmadı demiyorum çok şey yaptı ama potansiyelini bildiğimden ondan çok büyük yıldız olması bekleniyordu NBA e bile seçilmişti ikinci bir Hidayet olabilirdi orada ama o yerinde saydı üstüne birşey katmadı ondan beklenilen seviyeye hiç gelemedi. Olay bu.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title