Haberler

Emniyet Müdürü Tezsever'den Karabükspor'a Ziyaret

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabükspor’u ziyaret ederek Çaykur Rizespor maçı öncesi başarılar diledi.

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabükspor'u ziyaret ederek Çaykur Rizespor maçı öncesi başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Tezsever ilk olarak kulüp idari binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ettikten sonra takımın antrenmanını takip ederek futbolculara baklava ikram etti.

Gösterdikleri başarılı performanstan dolayı teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolcuları tebrik eden Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, "Karabük'e belki yeni geldim ama ilk maçlardan itibaren şunu gördüm, Necmettin Şeyhoğlu Stadı maç seyretmek için çok uygun bir yer. Ne küfür ne de kavga var. Her aile çocuğuyla, eşiyle Karabük'te çok rahat maç izleyebilir, ben bunu gördüm. Yarın Rize'de çok zor bir maça çıkacaksınız fakat oradan da başarılı haberlerinizi bekliyorum. Biliyoruz ki, rakip ligde tutunmak isteyen bir takım. Kardemir Karabükspor da Avrupa hedefi olan bir takım. İnşallah çok güzel bir maç olur ve kazanan sizler olursunuz. Başta teknik direktörümüz olmak üzere tüm teknik ekip ve futbolcuları gösterdiğiniz üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Öte yandan yaptığı idman ile Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Kardemir Karabükspor, bugün sabah kara yolu ile Ankara'ya oradan da hava yolu ile Trabzon'a geçecek ve buradan da tekrar kara yolu ile Rize'ye gidecek. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Tezsever Tolunay Kafkas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title