Haberler

Emmanuel Eboue'den Galatasaray'a: Beni Alın

Güncelleme:

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'a eski futbolcusu Emmanuel Eboue, "Beni alın. Garanti para istemiyorum. 6 ay sözleşme imzalayalım." teklifi yaptı.

Sağ bek arayışlarını tüm hızıyla devam ettiren Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi... Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen ve çok sevdiği için Türkiye'den ayrılmayı düşünmeyen Emmanuel Eboue, "Beni alın" dedi.

"UZUN VADELİ SÖZLEŞME İSTEMİYORUM"

Fildişili sağ bek, aracılar vasıtasıyla ulaştığı Mehmet Özbek'e, "İdmanlarımı yapıyorum. Fiziki eksiğim yok. Tek eksiğim maç kondisyonu. Onu da kısa sürede elde ederim. Uzun süreli sözleşme istemiyorum. 6 aylığına sözleşme imzalayalım. Maç başı para alırım. İmza parası veya garanti para da istemiyorum. Sadece şans istiyorum. Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz" teklifinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Eboue Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bingöl Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bingöl Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bilecik Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bilecik Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bayburt Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bayburt Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Batman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Batman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bartın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bartın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Balıkesir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Balıkesir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aydın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aydın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Antalya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Antalya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ankara Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ankara Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Amasya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Amasya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aksaray Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aksaray Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

500

Yorumlar (10)

Yürü Para Yok:

Ne Yüzsüz Herif Kovmadık mı Oğlum Seni Biz ?

1
39
yanıtYanıtla
ada:

adam gibi adam bu adamı harcadılar futbolu 5 para etmez SABRİ ye koskoca takımın kanat oyununu teslim ettiler dünya para harcadılar. . bu adamın driplingleri yeter. ne kadar defans görünsede iyi derecede tekniğide var ve çok koşuyor. bir iki maç hata yaptı die adamı sildiler. sabrinin, burakın, tarıkın korayın, bilalin , her maçı hata ama hala kadroda kalıp dünya para alıyorlar

24
1
yanıtYanıtla
ali:

bu adam tam galatasaraylı alınsın zaten haksızlık edildi tüm galatasaray camiyası bastırsın

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınneo:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınadamın realmadride bile gol atacak özgüveni var ortaları süper süratli ve teknik. bu adamın tek ayağı sabrinin bütün bedenine bedel. bu adamı boşa harcadılar.

22
0
yanıtYanıtla
İsmail:

Bu adam tarık çamdal a da sabri ye de bin çeker gs yönetimi kadar kötü yönetilen başka bir yönetim yok. eğer eboue le olmaz diyorsan eboue den daha iyisini alacan yoksa elinde tutacan sabriyle tarıkla olmaz bu işler

13
0
yanıtYanıtla
Adelet:

Seni almazlar. Çünkü fazla para istemiyorsun onlar kazıklanmayı seviyorlar

7
0
yanıtYanıtla
veyselMobil-ANDROID:

ondan iyisi olmaz bence kesinlikle alinmali herzaman iyiydi hatta gelmis gecmis en iyi sagbekimiz

3
0
yanıtYanıtla
yunus:

sabriye 10 seneyi geçen sürede sabret ama dünya çapında eboueyi bir kalemde sllip at. Adama gülerler.

1
0
yanıtYanıtla
İDARECİ YOK:

SEMİH GİBİ CANLI BOMBAYI TAKIMDA TUTANLAR EBOUE Yİ YOLLARLAR GS İYİ YÖNETİLEMİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

Para İstese Alırlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title