Haberler

Elazığspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Elazığspor, kendi evinde Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Elazığspor, kendi evinde Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Her açıdan iyi hazırlandık ancak rakip de iyi hazırlanmış. Biz oyuna iyi başladık. Üçüncü bölgede etkili olamadık. Çerçeveyi bir türlü bulamadık. Direncimizin düştüğü dakikalarda rakibin isteği de arttı. İkinci yarıda gerekli uyarılarımızı yaptık ama ilk yarıdan farklı olmayınca oyuncu değişikliğine gittik. Değişiklikler işimize yaradı ancak ikinci bölgedeki mücadelemizi üçüncü bölgeye taşıyamadık. İstediğimiz oyun tarzını engelleyen bir oyun anlayışına sahip bir rakiple oynadık. Beraberlik bizim için önemli. Belki de aldığımız o 1 puanla ligde kalırız. İçeride kaybettiğimiz maçların telafisini deplasmanda alacağımız puanlarla telafi edeceğiz" dedi.

Elazığsporlu futbolculardan Rodrigo Tello ise ilk yarı iyi oynamadıklarını ifade ederek, "Ancak ikinci yarı toparladık. 1 puan bu lig için iyi sayılabilir. Önümüzdeki hafta 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz. Yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Elazığsporlu Marvin de, 3 puan alabilecekleri bir maç olduğunu vurgulayarak, "Ama 1 puana razı olduk. Kendi evimizde 2 puan bıraktık. Ama mücadelemiz devam edecek ve Elazığspor'u ligde bırakacağız" diye konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyleyerek, "Ligin ikinci yarısında iyi bir performans yakalayan bir takıma karşı oynadık. Pozisyonlar bulduk ancak gol atamadık. 1 puan her iki takım için de iyi oldu" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı futbolcular Coulibaly ve Erhan Kartal da kazanamadıkları için mutsuz olduklarını ifade ederek, ilerleyen maçlarda daha iyi performans sergileyip üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini söyledi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İrfan Saraloğlu Elazığspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title