Haberler

Diyarbakırspor'da Gelir Yaratma Çabası

Diyarbakırspor Yönetimi, 13 Mayıs Tarihinde Ankara Shereton Oteli'nde Düzenlenecek Gecede Elde Edilecek Gelirle Biriken Futbolcu Alacaklarını Ödemeyi Hedefliyor.

Diyarbakırspor yönetimi, biriken futbolcu alacaklarını ödemek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı yönetim, 13 Mayıs tarihinde Ankara Shereton Oteli'nde düzenlenecek gecede elde edilecek gelirle biriken futbolcu alacaklarını ödemeyi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, 28 Aralık tarihinde kulubü devraldıktan bugüne kadar yaklaşık 3 milyon YTL harcama yaptıklarını belirterek, "Ekonomik yönden sıkıntıdayız. Süper Lig'e çıkma yolunda önemli bir virajda bulunuyoruz. Bu nedenle herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor.

Yönetim olarak futbolcularımızın biriken alacaklarını ödemek ve Süper Lig hedegine ulaşabilmemiz için ihtiyaç duyduğumuz 2 milyon YTL'lik kaynak için 13 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak destek gecesine büyük umut bağlamış durumdayız. Futbolcularımıza ödemelerin bir bölümünü İstanbulspor maçı sonsasında yapılacağına dair garanti verdik. Tarım ve Köyişleri Bakanımız Mehdi Eker ile Valimiz Hüseyin Avni Mutlu, öncülüğünde yapılacak olan gece ile ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulundu ğu çok önemli isimlerin katılması bekleniyor. Davetiyeler hazır, gecenin görkemli geçmesi için önemli sanatçılarlarla görüşüyoruz" diye konuştu.

(MG-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title