Haberler

Denizli'den G.saray'a Hodri Meydan

Denizlispor, 2008 -2009 Sezonunun Açılış Maçında Yarın Deplasmanda Karşılaşacağı Galatasaray'a Meydan Okudu.

Denizlispor, 2008-2009 sezonunun açılış maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'a meydan okudu.

Zorlu maça puan ya da puanlar almak için çıkacaklarını belirten teknik direktör Ali Yalçın ve futbolcular, güçlü rakiplerinden çekinmediklerini söylediler.

Son şampiyonla oynayacaklarını unutmadıklarını dile getiren Ali Yalçın, rakiplerinin kadro olarak daha güçlendiğinin altını çizdi ve şöyle konuştu: "Herşeye rağmen rakibimizden çekinmiyoruz. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Galatasaray şu anda Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Steau Bükreş ile oynayacağı maçı daha fazla düşünüyor. Bu durumu lehimize çevirebiliriz. Tüm bunların ötesinde rakibimizin durumu kadar bizim göstereceğimiz performans da önemli. Gerçek futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek başarılı oluruz. Galatasaray'ı yenmeye gidiyoruz."

İlkay, Engin ve Emin'in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini, Caner'in kadro dışı olduğunu, hafif sakatlıkları bulunan Selahattin, Abraham ve Güray'ın durumlarının maç günü belli olacağını sözlerine ekleyen Ali Yalçın, "Sağlık ekibimiz bu oyuncuların maça yetişmesi için seferber oldu. Umarım cumartesi günü sahada olurlar" şeklinde konuştu.

Denizlisporlu futbolcular Ali Helvacı, İsmail Baydil, Murat Karakoç, Fatih Yiğen, İbrahim Çelik, Güray Vural ve Carlos Alberto da Galatasaray'dan puan almaya çalışacaklarını söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title