Haberler

Denizli Belediyespor'ün Gözü Sahada Aklı Alanya'da

Güncelleme:

Denizli Belediyespor'da gözler iç sahada oynanacak İnegölspor maçında, kulaklar ise Alanyaspor-Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasında olacak.

Spor Toto 2'inci lig Beyaz Grup'ta ligde kalma umutları azalan Denizli Belediyespor'da pazar günü gözler iç sahada oynanacak İnegölspor maçında, kulaklar ise Alanyaspor- Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasında olacak.

15'inci sıradaki Gaziosmanpaşa'nın 5 puan gerisinde ve 16'ıncı sırada yer alan kırmızı beyazlı ekibin kurtulması için önce İnegölspor'u, ardından gelecek hafta deplasmanda Çamlıdere Şekerspor'u mağlup etmesi, Gaziosmanpaşa'nın ise Alanya'ya yenilmesi gerekiyor. Son hafta bay takım olan Gaziosmanpaşasor, Alanyaspor'dan bir puan bile alsa, kurtuluşunu ilan edecek, Denizli Belediyespor küme düşecek.

"Kendi göbeğimizi kesme şansımız yok" diyen teknik direktör Yaşar Güngör, kurtuluş için son düdüğe kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizli Belediyespor Gaziosmanpaşaspor İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title