Haberler

Carlos, Golden Foot'ta İlk 3'te

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Futbolcusu Roberto Carlos'un da Yarıştığı, Dünyanın En Prestijli Futbol Ödüllerinden Biri Olan "Golden Foot" İçin Oy Kullanım Süresi Sona Erdi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos'un da yarıştığı, dünyanın en prestijli futbol ödüllerinden biri olan "Golden Foot" için oy kullanım süresi sona erdi.

100 bin futbolseverin dünyaca ünlü 10 futbolcuyu oyladığı platformda Roberto Carlos ilk 3 aday arasına girmeyi başardı. 29 yaşını doldurmuş önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı oylama sonuçları, 1 Eylül Pazartesi günü Monte Carlo'daki ödül töreninde belinlenecek.

İlk üçteki diğer iki aday ise; Juventus'un kalecisi Gianluigi Buffon ile Roma'nın kaptanı Francesco Totti oldu.

Kazananı Monaco prensi II. Albert'in açıklayacağı ödül için Roberto Carlos favori olarak gösteriliyor.

Carlos kazandığı taktirde, Monte Carlo'daki Şampiyon Geçidi'ne ayak izlerini de bırakacak. Bu bölümde önceki yıllardan Zinedine Zidane, Luis Suarez, Igor Belanov ve Roger Milla gibi isimlerin de ayak izleri bulunuyor.

Çok sayıda ünlü simanın ve sporcuların katılacağı Gala gecesinde açık artırma ile yapılacak olan satışlardan elde edilecek gelir, Zidane'ın dünyada genç ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarda kullanılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title