Haberler

Bursaspor Asbaşkanı: Beşiktaşlılar Şenol Güneş'ten Nefret Edecek

Güncelleme:

Bursaspor Asbaşkanı Kemal Güler, "Sizin kaptanınınız bana yalvardı gelmek için" diyen Şenol Güneş'i topa tuttu, "Beşiktaşlılar ondan nefret edecek." dedi.

Bursa spor'dan ayrılarak sezon başında Beşiktaş'a gelen Şenol Güneş ile yeşil beyazlı yöneticiler arasındaki söz düellosu sürüyor.

Bursa TV'de yayınlanan bir programı katılan Bursa spor Mali Asbaşkanı Kemal Güler, canlı yayında Şenol Güneş'i topa tutu. Güler, "Şenol Güneş diyor ki 'sizin kaptanınız bana yalvardı beni alın' diye. Kendisi Bursa spor'da teknik direktörken Beşiktaş yöneticilerle görüşmüş. Bu hangi spor adamlığına, hangi bu kadar dürüst olduğunu iddia eden bir adamın açıklamalarına yakışır" dedi.

"VOLKAN ŞEN'İ ZOR DURUMA SOKTU"

Şenol Güneş'in bu sözleriyle Volkan Şen'i zor duruma soktuğunu savunan Güler, şöyle devam etti:

"Volkan Şen şu an başka takımda oynuyor. Seversin sevmezsin ama o başka takımın milyonlarca taraftarı var. Bu çocuğu ne pozisyona soktu! 'Beşiktaş'a gitmek için can atıyordu, demek ki en son çare gördü' demeyecek mi Fenerbahçe taraftarı. Şenol Güneş ayrıldığı zaman, işin içindeki Beşiktaşlılar ondan nefret edecek. Trabzon'da taksiye binin ve Şenol Güneş deyin, herkes ondan nefret ediyor."

"ŞENOL GÜNEŞ'İN ALACAĞI KALMADI"

'Şenol Güneş'in Bursaspor'da alacağı kaldı' iddialarına da açıklık getiren Kemal Güler, "Bizden yıllık 1 milyon 200 bin Euro net maaş aldı. Artı maç primlerinin tamamını aldı. Ayrıldıktan sonra da biz en son Fenerbahçe maçının primini kendisine gönderdik. Bir lira alacağı kalmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Kemal Güler Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

klassnMobil-ANDROID:

ben trabzonlu olarak bu adamın dediklerine katılıyorum

5
5
yanıtYanıtla
Blackeagle75Mobil-IOS:

Bu Bursalıların suratları bana nedense hiç türke benzer gelmiyo, samki arnavut yugo suratları var.

4
4
yanıtYanıtla
Blackeagle75Mobil-IOS:

Hadi lan ordan siz kim besiktaşın çhocasına laf atmak kim? boyunuzdan büyük işlere karışmayın.

3
4
yanıtYanıtla
edep Mobil-ANDROID:

Şenol Güneş bence bir edep fukarasi. Bu açıklamada onun karakterinin bir yansimasi.

2
5
yanıtYanıtla
ayhanMobil-ANDROID:

senol hoca iyi kotu bursa spora hizmet verdi sonra senol hocaya kufur edildi bu hatasi hocanin volkan sen bursayi istemis gitmis onuda soylemis

5
1
yanıtYanıtla
üstadlar Mobil-ANDROID:

komisyonda anlaşmazlık

3
0
yanıtYanıtla
bjkliMobil-ANDROID:

camiamiz hocamiza sahip cikiyormu hocanin beynini aklini alirlarsa fenerbahceye yarar sonra pisman olmayalim

1
2
yanıtYanıtla
BOZKURT BURSA:

''İstanbul''un havası kirlidir onları Uludağ''ın temiz havasına davet ediyorum'' dedikten bir kaç ay sonra istanbul takımına transfer olan Şenol Güneş. Kirli havaya çabuk uyum sağladın Şenol Güneş tabi Bursa''daki temiz hava çarptı :)

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title