Haberler

Burak Yılmaz'ın Hocası Zaccheroni: Burak İlk Tercihim Değildi

Güncelleme:

Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan'daki teknik direktörü Zaccheroni, "Golcü transferinde ilk tercihim Luiz Adriano'ydu ama olmadı. Burak Yılmaz 6-7 kişilik listemdeydi" dedi.

Burak Yılmaz'ın Çin'deki hocası Alberto Zaccheroni, milli futbolcunun transferi hakkında samimi açıklamalar yaptı. Beijing Guoan'ın başında bulunan İtalyan teknik adam, Burak'ın yerine öncelikle Milan'dan Luiz Adriano'yu istediğini itiraf etti.

"LUIZ ADRIANO'YU TAKIMIMDA GÖRMEK İSTERDİM"

Calciomercato'ya konuşan Zaccheroni, "Luiz Adriano'yu takımımda görmek istedim. Bu transferin neden gerçekleşmediğini bilmiyorum. Ben de 6-7 kişilik bir liste yapıp yönetime verdim. İçlerinde Burak Yılmaz da vardı. Adriano olmadı ama Burak'ın gelmesinden de memnunum. En azından birini alabildik" dedi.

HEDEF İLK 3

Geçtiğimiz sezon Çin Ligi'nde 4'üncü olduklarını da vurgulayan deneyimli teknik adam, bu sezonki hedeflerini ise ilk 3'e girip Asya Şampiyonlar Ligi'ne katılmak şeklinde açıkladı.

(Kaynak: Sporalemi.com.tr)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beijing Guoan Luiz Adriano Burak Yılmaz Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (14)

CAN:

ADAMLAR PARA VAR AMA HALA AMATÖRLER MADEM DİGER FUTBOLCU OLMADI BURAKI ALDIN NIYE SOYLUYOSUN BUNU BE ADAM SIMDI ELINDEKI ADAMINDA MORALINI DÜŞÜRDÜN DURDUK YERE. INSAN YALANDA OLSA DER COK IYI OYUNCU ALDIK FALAN FILAN AKIL YOK YA

31
1
yanıtYanıtla
yesilMobil-ANDROID:

ulan buragi kitledik cinlilere kurtulduk

27
2
yanıtYanıtla
sevkiiiMobil-ANDROID:

burak ın yerinde olsam Çin e giderdim

23
0
yanıtYanıtla
cakma burak:

idare et cinli bey biraz kumar oynar birazda artislik yapar cin mali gibi cakma degil nede olsa türk

13
0
yanıtYanıtla
Yusuf ÇetinMobil-IOS:

BUDA BURAĞA KAPAK OLSUN

7
1
yanıtYanıtla
adanalıyık:

keşke adanaya tranfer olsaydııııı

5
1
yanıtYanıtla
.. Mobil-IOS:

Ulan ne kadar beyinsiz var Burak'a sallıyor. Hatta Burak'ın yanındaki adamı teknik direktör olduğunu sanan beyin özürlüleri var. Hey Allah ım sen akıl ver bu beyinsizlere

4
2
yanıtYanıtla
önemli degil:

sey buldun da killisini mi ariyorsun??? dingil

3
2
yanıtYanıtla
Mert:

cancininunnaa numininaa manina niitantandid kankiniminimi

1
4
yanıtYanıtla
ünlü psikolok şeyhmuz bey:

Burak yılmaz çine gittiğinden beri hamsiyi bırakıp böcek filan yitirmiş , zayıflamış. Bu teknik direktör araştırın kesin HDPllıdırççünkü türle ve ülkeye hainlik yapan tek parti odur

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title