Haberler

Boluspor, Atabey Çiçek'i Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Gençlerbirliği’nde oynayan 18 yaşındaki forvet futbolcusu Atabey Çiçek ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Gençlerbirliği'nde oynayan 18 yaşındaki forvet futbolcusu Atabey Çiçek ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

Devre arasında Mustafa Kayabaşı ve Adem Alkaşi'yi kadrosuna katan Boluspor, Spor Toto Süper Lig'den üçüncü transferini de gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı takım, Gençlerbirliği'nde forma giyen forvet futbolcusu Atabey Çiçek'i sezon sonuna kadar kiraladı. Boluspor Başkan Vekili Hakan Özsoy, Tesisler Sorumlusu Koray Varlık ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Başkan Yardımcısı Kaan Semercioğlu ile birlikte kulüpte sözleşme imzalayan Atabey Çiçek, "Sezon sonuna kadar Boluspor forması giyeceğim. Hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah atacağım gollerle Boluspor'a katkı sağlarım" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kayabaşı Atabey Çiçek Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title