Haberler

Beşiktaşlılar, Mustafa Yumlu'nun Pozisyonunda Penaltı Bekledi

Güncelleme:

Trabzonspor - Beşiktaş maçının 12. dakikasında konuk ekip, Mustafa Yumlu'nun eline çarpan topta penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.

Trabzonspor - Beşiktaş maçında siyah beyazlı taraftarları resmen çıldırtan bir pozisyon yaşandı.

Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmanın 12. dakikasında kaleci Alvarado ile Douglas Teixera arasındaki anlaşmazlık sonrası topu kapan Kerim Frei, penaltı noktası üzerinde Mario Gomez'i gördü. Alman futbolcunun dengesiz vuruşunda top yerde Mustafa Yumlu'nun koluna temas etti.

Beşiktaşlılar penaltı beklerken, hakem Bülent Yıldırım 'devam' dedi. Siyah beyazlılar bu karara uzun süre itiraz etti.

"YORUMSUZ"

Beşiktaş resmi twitter hesabı ise pozisyonun fotoğraflarını "Yorumsuz" sözüyle paylaştı.

RIDVAN DİLMEN: POZİSYON %1000 PENALTI

Öte yandan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, pozisyonu "Yüzde bin penaltı" olarak yorumladı. Dilmen'in açıklamalarının bir kısmı şu şekilde:

"El yerdeyken vermesin diye bir savunma çıktı. Zaten el havadaydı. Kırmızıyı tartışırım ama %1000 penaltı... %60 kırmızı kart. Bülent Yıldırım çok kötü maç yönetiyor. Cavanda'nın pozisyonu net geri pas. Hakem, futbolcu olmana gerek yok vermek için.."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Avni Aker Stadı Mustafa Yumlu Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

orada kendini bilmezin bir şike demiş biz kara kartalız hile şike bilmeyiz o yorumu yapanda kesin fenerli ama siz fenerlilker sizin mayanızda hile şike 12 dakikaya baksın penaltı varmı yokmu eger size verilmese o penaltı bilmem nerenizi yırttardınız

2
1
yanıtYanıtla
FENERLİ-1:

BESİKTASİN TS YENMESİNİ YADİRGAYANMİ VAR . ZATEN SONUCU BİLİNEN MAC. TS YENİLMESİNE SEVİNDİM PTT-1-ci LİQ yaklasiyor 8jk-sinsa puan kaybedecekleri haftalar basliyor MERAK ETMEYİN

0
3
yanıtYanıtla
FENERLİ-1:

BUNCA ZAMANDİ HAKEMLER SAYESİNDE 18 PUAN ALDİLAR BUNDAN SONRA GERİ ODEME ZAMANİ

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title