Haberler

    Beşiktaş ve Fenerbahçe, Arjen Robben'in Transferi İçin Savaşıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe ve Beşiktaş, Bayern Münih forması giyen 32 yaşındaki Hollandalı yıldız Arjen Robben'i transfer etmek için büyük mücadele veriyor.

    Arjen Robben'in adı yıllardır Türk takımlarıyla anılıyor. Üç büyük kulübün taraftarları da Hollandalı'nın kendi ekiplerinin formasını giymesinin hayalini kuruyor. Şampiyon Beşiktaş, sezon bittikten sonra girişimlerde bulunmuş, yönetici Erdal Torunoğulları, Robben ile Hollanda'daki evinde görüşmüştü.

    BEŞİKTAŞ'IN ROBBEN ISRARI

    Ancak bu girişimden sonuç çıkmamıştı. Bayern Münih'in, Schalke'li Leroy Sane için 50 milyon Euro'luk (162 milyon TL) teklif yapmasının ardından 32 yaşındaki oyuncunun ayrılma ihtimali arttı, Siyah- Beyazlılar'ın da Robben aşkı tekrar alevlendi. Fanatik gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, Gökhan Töre'nin West Ham'a transfer olması halinde yerini, Hollandalı süperstar ile doldurmak istiyor.

    BAYERN'İN KAPISI ÇALINACAK

    Gökhan'ın transferinde somut bir gelişme yaşanırsa, yönetim 32 yaşındaki yıldız için yeniden harekete geçecek. Erdal Torunoğulları, bir kez daha Arjen Robben ile bir araya gelip, kendisini ikna etmeye çalışacak. Hemen ardından Bayern Münih'in kapısı çalınacak.

    FENERBAHÇE CEPHESİ

    Fenerbahçe, UEFA anlaşması nedeniyle transferde bonservisi elinde olan isimlere öncelik verdi. Ancak Aziz Yıldırım, yıllardır hayalini kurduğu Arjen Robben'den vazgeçmiş değil.

    Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek için iddialı bir kadro kurmak istiyor. 32 yaşındaki oyuncunun transferi hem bu açıdan hem de Beşiktaş'tan Gökhan Gönül transferinin rövanşını almak için son derece önemli! 9 futbolcuyla yollarını ayıran Kanarya'da maaş bütçesinde tam 13 milyon Euro'luk (42 milyon TL) yer açıldı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Erdal Torunoğulları Arjen Robben Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    NR:

    BJK EMEKLİ TRANSFERİ YAPMAMALI. BJK TARAFTARLARI DA KULÜP İÇİN KAMPANYA BAŞLATMALI. TARAFTARLAR ÜRÜNLERİN YANIN DA İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE KULÜBE BU ZOR GÜNÜNDE DESTEK OLMALI.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    x:

    Haklısın cebindeki çay parasını da ekmek parasını da kulübe vermeli. Futbolcular hayal edemeyeceği lüks hayatı yaşarken taraftarı da çaresizlik içinde yaşayıp gitmeli.

    yanıt0
    yanıt0
    FB alsin adam onlara yakisir ):

    Besiktasli olarakbirakin Fener alsin diyorum, adamin yasi ortada sn iki sezon sakatti, BJK nin cöpe atacak parasi yok eger Fener Robben i almak icin giriside bulunuyorsa birakin alsinlar. Adamin son iki sezonda iki maci ardi ardina ciktigi mac yok. BJK bu oyuncuyu alirsa elinde kalir. Robben i almak salakca, birakin FB alsin nasilsa FB taraftari alisik, eski model oyunculara.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    1903:

    Şenol hoca tekrar parlatir bunu. Fb ye giderse zaten bi cacık yapamaz örnek persie nani diego

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Burhan:

    EEEEEEEEEEVVVVVVVVEEEETTTTTTT, AVRUPADA NEKADAR YASLANMIS, SUYU BITMIS, ARTIK EMEKLISI GELMIS , ISTEDIGI PARAYI TAKIMINDAN ALAMAYAN, FUTBOLCULARIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI BIR CENNET. BIZDE APTALDOLAR MILYONERI BASKAN COOOOOKKKKKK. VERIN PARALARI YETERKI SANSOYAN YAPIN VE TARIHE GECIN. UYANIN YAHU UYANIN, EGER PARANIZ COKSA ALTYAOI ICIN HARCAYIN, BÖYLE EMEKLI OLAN FUTBOLCULARA KAPTIRMAYIN. UYANIN YAHU UYANIN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    AhahaaaaMobil-IOS:

    Nah alırsınız!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ankaragücü:

    30 dan sonraki adamların toplanma yeri türkiye klüpleri :)) gelsin tatil yapar milyonları alıp gider ulan 1 kaç sene bu yaşlıları almayın para biriktirin genç sağlam topçu alın her sene hüsran hüsran

    0
    0
    yanıtYanıtla
    sakın genç almayın:

    burda 40 yaşına kadar rahat oynar, üçüzlerden birinden inek sağar gibi avroları sağarda sağar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    selahattin:

    FB alabılır wan persıe ornegi iyiki aldı bızım quresmamız var O KADAR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    58:

    adamın yaşı 32 neyini alıyorsunuz manyaklar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title