Haberler

Dha Spor - Beşiktaş'ta Kupa Maçı Hazırlıkları

Dha Spor - Beşiktaş'ta Kupa Maçı Hazırlıkları

DHA SPOR - BEŞİKTAŞ'TA KUPA MAÇI HAZIRLIKLARI

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Torku Şekerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tedavisi için Brezilya'da bulunan Bobo ile izinli Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke katılmadı. Tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, Filip Holosko, Necip Uysal, Fabian Ernst, Rüştü Reçber, Tomas Zapotocny ile, dün oynanan Gaziantepspor maçında sağ üst baldırına darbe alan Ersan Gülüm, çeşitli yerlerine darbeler alan Quaresma ve Mehmet Aurelio antrenmanda yer almadı. Matteo Ferrari takımla birlikte koşu yaparken, Ekrem Dağ ile Nihat Kahveci, takımdan ayrı çalıştı.

Isınma koşuları sonrasında Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncular çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcular ise 5'e 2 pas çalışması ve minik kale maç yaptıktan sonra, şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Minik kale maç sırasında Guti, Erhan Güven, Umut Kaya ve Sivok'un yer aldığı takım, İbrahim Üzülmez, Bernd Schuster, Tayfur Havutçu ve Hakan Arıkan'dan oluşan takımı 7-6 mağlup etti.

Beşiktaş, yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla Şekerspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 19.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Antalya'ya giderek Gloria Serenity Resort Otel'de kampa girecek. İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title