Haberler

Beşiktaş'ta Hazırlıklar Tamam

Beşiktaş, Yarın Deplasmanda Karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

BEŞİKTAŞ, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

TEKNİK DİREKTÖR SCHUSTER, SAKATLIKLARI BULUNAN QUARESMA VE ERNST'İN YANI SIRA GUTI VE SIMAO'YU DA GAZİANTEP'E GÖTÜRMEYECEK

ALMAN TEKNİK ADAM, A2 TAKIMINDAN MUHAMMED DEMİRCİ, CUMALİ BİŞİ, DOĞUKAN PALA, FURKAN ŞEKER VE ATINÇ NUKAN'I MAÇ KADROSUNA DAHİL ETTİ

İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana tedavileri süren Ricardo Quaresma ile Matteo Ferrari katılmadı. Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst ise takımdan ayrı antrenman yaptı. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde basına kapalı yapılan taktik ağırlıklı antrenman, takım halinde koşularla başladı. Koşuların ardından pas ve şut çalışmaları yapan Siyah-Beyazlı oyuncular, tam saha taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Antrenmana, A2 takımı oyuncularından Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi ve Muhammed Demirci de katıldı. Alman teknik adam, bu futbolcuları yarınki maçın kadrosuna da dahil etti.

Bu akşam kamp yapmayacak olan Beşiktaş kafilesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için yarın saat 10.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Gaziantep'e gidecek.

Teknik direktör Bernd Schuster'in belirlediği 18 kişilik Gaziantep kafilesinde yer alan oyuncular şöyle:

"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Bobo, Hugo Almeida, Mert Nobre, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci."

Beşiktaş'ın, yarınki karşılaşmaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Cenk, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Aurelio, Fernandes, Hilbert, Onur, Nobre, Bobo.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title