Haberler

    Beşiktaş'ın Başı Davalardan Kurtulmuyor

    Matteo Ferrari'nin 8 milyon euroluk alacağını bitiren Beşiktaş'ın, aynı gün iki davayla tadı kaçtı.

    Beşiktaş, kaleci McGregor’un Hull City Kulübü’ne transferi esnasında futbolcunun şirket ve temsilcisi Fabien Piveteua’ya ödeme yapmadığı için CAS’a şikayet edildi.

    Kulüpten KAP’a yapılan açıklamada, Piveteau ile imzalanan sözleşmeye göre 175 bin Euro ödenmesi konusunda anlaşıldığı ancak söz konusu ödemenin tamamlanmadığı belirtildi.

    Beşiktaş’a ikinci şoku yaşatan isim ise BJK TV’nin eski genel müdürü Tuğrul Yenidoğan oldu. Yenidoğan’ın hafta tatili, yıllık ücretli izin, ihbar ve kıdem tazminatlarının tahsiliyle ilgili olarak siyah-beyazlı kulübe dava açtığı belirtildi.

    Ferrari'nin borcu bitti


    Beşiktaş,eski futbolcusu Matteo Ferrari’ye borç yükünden kurtuldu. Siyah-beyazlılar, iki yıllık süreçte İtalyan yıldıza 8 milyon Euro ödedi. Ferrari, 2011- 12 sezonunda sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş, alacakları için de CAS’a başvurmuştu.

    CAS’ın futbolcuyu haklı bulması sonucu, yapılan görüşmeler sonunda Ferrari’nin 8 milyon Euro’luk alacağı 24 takside bölünmüştü.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Matteo Ferrari Yenidoğan Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title