Haberler

Dha Spor - Beşiktaş, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Dha Spor - Beşiktaş, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

DHA SPOR - BEŞİKTAŞ, GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş. Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Pas ve şut çalışmalarının da yer aldığı antrenman, iki devreli tam saha çift kale maçla tamamlandı.

İdmana tedavileri devam eden Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci, Matteo Ferrari, Quaresma ve Bobo katılmazken, Tomas Sivok takımdan ayrı koşular yaptı. Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Sivok'un çalışmalarına bundan sonra İstanbul'da devam edeceğini söyledi. A2 takımı oyuncularından Ali Kuçik ve Umut Kaya, bugün A takımla antrenman yaptı.

Teknik direktör Bernd Schuster'in yarın Galatasaray derbisine şu ilk 11'i sahay sürmesi bekleniyor:

Hakan, Hilbert, İbrahim Toraman, Zapatocny, İbrahim Üzülmez, Ernst, Aurelio, Holosko, Guti, Tabata, Fatih. İSTANBUL / DHA

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title