Haberler

Beşiktaş, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular, idmana ısınma koşuları ile başladı. Pas çalışmasının yer aldığı programın ardından, 5'e 2 ve şut çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, yarım sahada yapılan dar alan çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Muhammed Demirci ve Uğur Boral katılmadı. İsmail Köybaşı takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Hugo Almeida ise takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Bu arada Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Muhammed Demirci'nin dün çekilen MR sonucuna göre leğen kemiğinde küçük bir kopma kırığı olduğunu ve 6 haftalık bir tedavi uygulanacağını söyledi.

Uğur Boral'ın sakatlığıyla ilgili de konuşan Başöz, dün yapılan antrenman sonrasında sol dizinde şişme olduğunu yarın takımla birlikte antrenmana katılacağını belirtti.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın akşam saat 19.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samet Aybaba Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title