Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim Basketbol Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına başladı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim Basketbol Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına başladı.

Aliağa Petkim Basketbol Takımı Antrenörü Burak Bıyıktay yönetiminde Aliağa Belediyesi Enka salonunda gerçekleştirilen ve Aliağaspor Başkanı Uğur Eren'in de takip ettiği antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmanın ilk bölümü hafif tempoda yapılan koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, kondisyon ağırlıklı çalışma yapan yeşil-beyazlılar, fundamental ve topla çalışma ile antrenmanı noktaladı. Antrenmana Aliağa Petkim Basketbol Takımı'nda 2012-2013 sezonunda forma giyecek olan Branislav Ratkovica, Dean Taquan, Marcus Jerome Arnold,Torin Jamal Farncis, Mehmet Ersin Görkem, Ahmet Ali Erdoğan, Melih Yıldız, Burak Yacan Yüksel, Ahmet Buğrahan Tuncer, Eren Ocaktürk katılırken, Azerbeycan milli takımında bulunan Orhan Aydın Hacıyeva ile takıma 23 Ağustos'ta dahil olacak olan Mert Shumpert katılamadı. Aliağa Petkim Basketbol Takımı Genel Menajeri Birtan Saka yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtirken, orta bütçeli bir takım oluşturduklarını ve bu yıl ilk kez EuroChallenge Avrupa kupasında Türkiye'yi temsil edecek takımlarda birisi olduklarını söyledi.

Transferlerde bütçeye dikkat ettiklerini vurgulayan Saka, "Bu sezon Aliağa Petkim Basketbol Takımı olarak bireysel yetenekleri üstün çok iyi 5 oyuncu, ve çok çalışan 7 tane genç oyuncu ile yola çıktık. Yetenekleri belirli bir noktada birleştirip, takım ruhunu ön planda tutacak şekilde bir takım yapmaya çalıştık. Orta bütçeli bir takım olarak transferleri yaparken ayağımız yorganına göre uzattık. Hocamız Burak Bıyıktay ile seyir zevki yüksek, mücadeleci bir takım oluşturduk. Taraftarlarımızın desteği ile ligde ve Avrupa kupasında başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aliağa Belediyesi Burak Bıyıktay Petkim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title