Haberler

Bank Asya 1. Lıg

Orduspor Kulubu Baskani M. Fikret Cavus ve Yonetim Kurulu Uyeleri, Ordu Valisi Ali Kaban'i Makaminda Ziyaret Etti.

Ordu spor Kulubu Baskani M. Fikret Cavus ve yonetim kurulu uyeleri, Ordu Valisi Ali Kaban'i makaminda ziyaret etti.

Ordu spor yonetimi, gorev bolumu yaptiktan hemen sonra destek ziyaretlerine basladi. Ziyaretlerin ilki Ordu Valisi Ali Kaban'a oldu. Tum yonetim kurulu uyelerinin katildigi ziyarette kisa bir degerlendirme toplantisi yapildi. Vali Kaban, olusturulan yonetimin gecici oldugunu soyledi. "Gonul ister ki, Ordu spor'un gecmiste oldugu gibi bir hemsehrimiz tarafindan yonetilmesiydi" diye konusan Vali Kaban, "Ama bilindigi gibi bir cikmaz icerisine girildi. Bu da bizim de dahil oldugumuz bir sureci getirdi. Ancak inaniyoruz ki, ozenle secilen yonetimdeki arkadaslar Ordu spor'u aldigi gibi mumkunse aldigindan daha ote bir noktada birakacak sekilde calismalara basladi" dedi.

Ordu spor'dan umitli olduklarini ve Ordu spor'un herhangi bir spor kulubu olmadigini belirten Vali Kaban, "Orduspor kitabi hazirlanacak kadar buyuk bir kuluptur. Ona layik bir sezon olmasini diliyorum. Tabii biz de elimizden gelen destegi verecegiz" diye konustu.

Kulup Baskani M. Fikret Cavus, Vali Kaban'a gosterdigi yakin ilgi ve alakadan dolayi tesekkur ederek, kentte tatli ve hos bir heyecan yasatacaklarini kaydetti.

(HA-SA-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title