Haberler

A Milli Futbol Takımı'nın Antalya Kampı

Antalya'da Moral Kampına Giren A Milli Futbol Takımı'nda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Teknik Heyet ve Futbolcular, Düzenlenen Barbekü Partisinde Bir Araya Geldi.

Antalya'da moral kampına giren A Milli Futbol Takımı'nda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, teknik heyet ve futbolcular, düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi.

Barbekü partisinde arkadaşlarıyla stres atan milli kaleci Rüştü Reçber, yaptığı açıklamada, "Burada güzel bir organizasyon içerisindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikteyiz. Bir kaynaşma ortamındayız. Antalya'da bulacağımız moral ile Avrupa Şampiyonası'na adım atacağız. Futbol önceki gibi büyük isimlerle oynanmıyor. Sahada oynanıldığı kadar büyük oluyor. Bunun en güzel örneği, İngiltere gibi bir futbol devi şampiyonada yok. Bu futbolun isim olarak değil de, sahadaki etkinliğin öne çıktığı anlamına geliyor. Uzun bir aradan sonra 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak bir hayli sevindirici. Çok sıkıntılı bir dönemden geçtik, ama şimdiki hedefimiz zorlu olan grubumuzdan çıkabilmek. Çıktıktan sonra ben gerisinin çok daha rahat ve kolay şekilde geleceğine inanıyorum. Aynı duyguyu ve düşünceyi 2002 yılı öncesinde de yaşıyorduk. İnancımız, isteğimiz ve arzumuz var. Yeter ki biz kendimiz gibi oynamasını bilelim. Bizden beklenenlere cevap vereceğiz. Bireysel olarak çok kaliteli bir takıma sahibiz. Tüm Türk halkının destek ve dualarıyla Avrupa Şampiyonası'ndan iyi bir dereceyle ayrılmayı umuyoruz. Bizim inancımız oynayıp kupayı alabilmek. Bunu söylerken insanları büyük bir hayal içine sürüklemek istemiyorum. Beklentilerimiz olacaktır. Bu hayallere inanıp bir yerlere geleceksiniz. Bu noktaya gelebilirsek ne mutlu" dedi.

Basın mensuplarının 'Şampiyonada Milli Takım kaleci problemi yaşar mı?' şeklindeki sorusunu da Rüştü, "Kalede hiçbir sıkıntı olmaz. Ben de Volkan da yeni gelen genç kardeşimiz Tolga da bu formanın altından her zaman kalkabilecek özgüvene ve birikime sahibiz" cevabını verdi.

(SE-AT-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title