Haberler

Sosyal medyada başlatılan akıma uyan Ebru Polat, vücuduna battaniye sararak poz verdi

Güncelleme:

Karantinada olan kadınların başlattığı vücuda yastık bağlayarak poz verme akımına uyan şarkıcı Ebru Polat, farkını ortaya koyarak vücuduna battaniye bağlayarak kamera karşısına geçti.

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan ve pandemi olan ilan edilen koronavirüs salgını nedeniyle 88 binden fazla insan hayatını kaybetti. Virüsten korunmak için evlerinden çıkmayan ünlü isimler ise sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan akımda büyük bir yastığı kemerle beline bağlayan kadınlara son olarak Ebru Polat da dahil oldu.

VÜCUDUNA BATTANİYE SARIP POZ VERDİ

Dünyada etkili olan akımlardan birisi ise Quarantine Pillow Challenge oldu. Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları yastık ve kemer takarak çekildikleri fotoğraflarını paylaşmaya başladılar. Salgından dolayı evinde olan şarkıcı Ebru Polat ise yastık yerine bir vücuduna battaniye sardı. Eline dünyaca ünlü marka çantasını alarak poz veren şarkıcı "Buda benim akımım... Battaniye ile yapıyorum var mı bir diyeceğiniz" dedi.

Sosyal medyada başlatılan akıma uyan Ebru Polat, vücuduna battaniye sararak poz verdi

ÜNLÜ İSİMLER AKIMA UYDU

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da Instagram'da kısa sürede yayılan akıma ayıcıklı pembe yastığı ile katılmıştı. Enis Arıkan, Dila Tarkan, Eda Taşpınar ve Yeşim Erçetin gibi ünlü isimler de bu akıma uyarak yastıklarıyla poz vermişti.

"HER GÜNE BİR SEVGİLİ KOYACAĞIM" DEMİŞTİ

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı ve açıklaması olay olan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde "Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasının acısını çıkarmış olacağım"diyerek espri yapmıştı. Şarkıcının bu sözleri ise günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Medya Ebru Polat Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

CEMİL:

hey gidi hey rezalet, arkasında sürüklediği gençlik çok daha rezalet.

59
2
yanıtYanıtla
CEMİL SEN:

psikiyatrise bir görün bence

yanıt5
yanıt0
Sevkat:

Yau bu kariyi neden durmadn haber yapiysiz cok mu önemlidir

55
3
yanıtYanıtla
Admin:

SEN ÖNCE TÜRKÇE YAZMAYI ÖĞREN.BEĞENMİYORSAN SİTEYİ DERHAL TERKET.

yanıt2
yanıt29
OĞUZHAN:

ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN VİRÜSTEN ZARARLISINIZ

49
7
yanıtYanıtla
bankacı:

cahil toplumun cahil fenomenleri

37
0
yanıtYanıtla
ercan:

sanki memleket için hayırlı bir iş yapmış kırk yıl görmesek aklımıza gelmeyecek biri

13
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Bu güzelliği herkes konuşması mecbur çünkü güzel

0
13
yanıtYanıtla
X:

Dünya gözden bir randevu al

yanıt12
yanıt0
....:

NERDE SALAKÇA BİR AKIM VARSA ORDA BU VE BENZERLERİ VAR

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title