Haberler

Marmara'da 4,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Güncelleme:

Marmara Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Marmara Denizi'nde merkez üssü Çanakkale'nin Biga ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Tekirdağ ve ilçelerinde de hissedildi.

DEPREM İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ

Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre; Marmara Denizi'nde Çanakkale'nin Biga ilçesinin 8,4 kilometre açığında 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.13'te yerin 15 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Tekirdağ ve İstanbul'da da hissedildi.

Son Dakika! Marmara'da 4,3 Büyüklüğünde Deprem

AFAD DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 3,9 OLARAK DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

Son Dakika! Marmara'da 4,3 Büyüklüğünde Deprem

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kandilli Rasathanesi Marmara Denizi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

ASLI:

YARIN DEPREMDE ÖLECEĞİMİ BİLSEM YADA YARIN KİYAMET KOPACAĞİNİ BİLSEM SON GÜNÜMÜ ÇILGINCA EĞLENİP MUTLU GEÇİRİRDİM BU DÜNYAYA BİR KERE GELDİM DİBİNE KADAR TADINI ÇIKARACAĞIM.

22
43
yanıtYanıtla
Engin ece:

Aynen asli ben oyle yapiyorum gunu 24 saatini cocuk gibi

yanıt4
yanıt5
Tanrı:

2 gün sonra alacağım seni, bu 2 gününü iyi değerlendir. Gez toz ama namaz falan kılayım deme

yanıt8
yanıt16
Engin efe:

Hic birse takmamak gerekir ne zaman olacagim kaderimizde yazilisa oljr

yanıt6
yanıt3
Cahit göktaş:

Ondan sonra cehennemi boylardın

yanıt10
yanıt7
Danimarkalı Gurbetçi:

Sözde Müslüman olan bir ülkede cinayet, hırsızlık, taciz, şiddet tavan yapmış sevgi, saygı, hoşgörü den bir gram kalmamış. Cezaevleri Garip Gureba öğretmenler gazeteciler akademisyenler, esnaflarla dolmuş. Her yere kin nefret fitne tohumları ekilmiş. Zenginler Saraylarda sefa sürerken insanlar bir parça ekmek bulamamış. Bence bu zamana kadar niye helak olmadık diye şaşırmamız gerekiyor.

18
10
yanıtYanıtla
Yalı Çapkını:

Hadi oradan...! Memlekette sandığınız gibi açlık, sefalet yok, 2 haftada 35 milyon avro bir takım için yardımlar toplanabiliyorsa , memlekette kriz değil, keriz çok demektir. Öyle uzaktan işkembeden saklamakla olmuyor...

yanıt16
yanıt11
sağdanhu:

olum senin gibi ezik bir düşünceyi danimarka neden ne için almış, ne halta yararsın, nerede paçavra vatansız var bu memleketten ya kaçtı yada bu memleketin helikopterini elin yunanlısına teslim etti, biz hala vatanımız için, memleketimiz için buradayız

yanıt4
yanıt3
Ömer özdemir:

Sonumuz lut semud ve ad kavmi gibi olmasın Allaha şükredelim dua edelim felaket vermesin diye hamd edelim.

10
8
yanıtYanıtla
Mehmet Samyeli:

Deodorant kullanmayı bırakmazsanız hep böyle deprem olur, en iyisi roll on gazsız.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title