Haberler

Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı

Güncelleme:

Yozgat'ta sahte altın bozdurmaya çalışan bir şahıs, kuyumcunun durumu fark ederek polisi araması üzerine suçüstü yakalandı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Sorgun ilçesinde meydana gelen olay, dün öğle saatlerinde Çay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Doğan'a ait kuyumcuda yaşandı. Uğur Y. (37) kuyumcuya, 22 ayar altın bileziği bozdurmak istediğini söyledi. Bileziğin sahte olduğunu anlayan Hüseyin Doğan, polisi aradı. Doğan, beraberinde bulunan bir kişi ile Uğur Y.'yi kollarından tutup, kaçmasını engelledi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, Uğur Y. ile kiralık otomobilde bekleyen kardeşi Rıdvan Y.'yi (25) gözaltına aldı. Olay anı ise kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı

OTOMOBİLDE 4 SAHTE BİLEZİK ELE GEÇİRİLDİ

Uğur Y. ile kardeşi Rıdvan Y.'nin kiraladıkları otomobil ile başka bir kentten geldikleri belirlenirken, araçta yapılan aramada 4 sahte bilezik bulundu. Haklarında sahtecilik suçundan çok sayıda sabıka kaydı olduğu saptanan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Caddesi Çay Mahallesi Hüseyin Doğan Sorgun Haberler

500

Yorumlar (31)

OKUYUCU:

Sonra çayını içti emniyette ve serbest bırakıldı , kaldığı yerden devam.

31
3
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Yahu hemen serbest kalır falan yazmışssınız da ne olsun 15 sene mi verilsin hemen eylem teşebbus halinde kalmış gasp sayılmaz çalma sayılmaz sahteciliğin de para cezası var artı siciline yazıldı o da buyuk ceza işe giremezssin kredi alamazssın ki buna benzer başka sabıkaları da varmış artık teknolojinin insanları bu kadar izleyebildiği bir ortamda sakıncalı vatandaş olarak yaşamakta buyuk ceza

9
13
yanıtYanıtla
Murat:

Coşkun bey ne para cezası, ne sicil bozulması umurlarında olur mu bu adamların, haberi dinlemedin herhalde, çok sayıda sahtecilik suçundan sabıkaları varmış. Bu kadar suç kaydına rağmen sahtekarlığa devam etmişler, vatandaş da yakınmış. Haksız mı yani???

yanıt1
yanıt1
RRTTT:

SERBEST BIRAKACAKLAR NE OLACAK Kİ NE YAPMIŞ SENET Mİ DÜZENLEMİŞ BOZURAMAMIŞTA BENDE SAHTE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BANA DA BAŞKASI SATTI DESE NE OLACAK Kİ

18
3
yanıtYanıtla
Murat:

Şeytanın avukatlığını yapma, haberi dinlemedin belli ki, sahtekarlık suçundan çok sayıda sabıkaları varmış, bana kalsa elleri kesilsin, en kral ceza.

yanıt0
yanıt1
he:

Bu hırsız belli de, bazen düğünlerde sahte altın takanlar var, onları da böyle hırsız konumuna düşürebilirler. Hiç takmamak daha iyi.

15
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Gelenler polis değil, bekçilere benziyorlar.

10
3
yanıtYanıtla
asdasf:

bekçiler fbı a mı bağlı dostum?

yanıt0
yanıt2
Bilinmeyen:

Arkadaşım borcuna karşılık verdi. Düğünde taktılar dese hiç bir şey olmadan serbest kalır. Üstüne birde kuyumcudan, darp edildim iddiası ile şikayetçi olup maddi tazminat bile alabilir. .

10
2
yanıtYanıtla
BARAK:

GÜVENLİK KAMERASINI NE YAPACAZ

yanıt2
yanıt3
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title