Haberler

Mezarlıkta define ararken yakalanan şüphelilerden pes dedirten savunma: Dua ediyorduk

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da eski bir mezarı yaklaşık 60 santimetre kazan 3 kişi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Mezar taşlarının arkasında saklanırken bulunan şüpheliler "Dua ediyorduk" diyerek kendilerini savundu.

Eyüpsultan'da define aramak amacıyla eski bir mezarı yaklaşık 60 santimetre kazan 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler, mezarlıkta dua ettiklerini söyleyerek kendilerini savundu.

Olay, Ayvansaray Mezarlığı'nda saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, define aramak amacıyla ellerinde kazma ve kürek bulunan 3 kişi, Ayvansaray Mezarlığı'na geldi. Burada eski mezar taşları bulunan alanı kazmaya başlayan şüphelileri gören bir kişi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin mezarlığa geldiğini gören şüpheliler, mezar taşlarının arkasına saklandı.

MEZAR TAŞLARININ ARKASINDA YAKALANDILAR

Mezarlığa giren polis, bir mezarın kazıldığını görünce çevrede araştırma yaptı. Yapılan araştırmada 3 kişi mezar taşlarının arkasında yakalandı. Kelepçelenerek gözaltına alınan 3 şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

"DUA EDİYORDUK" DİYEREK KENDİLERİNİ SAVUNDULAR

Şüpheliler, mezarlıkta dua ettiklerini söyleyerek kendilerini savundu. Yapılan incelemede mezar kazmada kullanılan kazma ve kürek ele geçirilirken mezarlığın ise yaklaşık 60 santimetre kadar kazıldığı belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayvansaray 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

xxx:

artık atalarımızın mezarları da emniyette değil. bu nasıl gözü dönmüşlük. . .

7
0
yanıtYanıtla
Eski Polisiye Filminden:

O zaman polis te nişan alarak polis rolündeki Cüneyt arkın gibi bağırsın: Öyleyse son duanı et

4
1
yanıtYanıtla
nostalji77:

Define yasası çıksın artık. İnanın bunlar yaşanmaz. Define aramak serbest olsun. Define aramak için izine gerek olmasın. Bırakın vatandaşımız zengin olsun. Çıkarılan definenin 5 te 1 i devletin olsun 5 te 4 ü çıkaran kişinin olsun. Defineciler tarihi eserlere zarar vermiyeceklerine söz versinler. Bırakın çıkarsınlar. Yeter , yeter , yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

1
4
yanıtYanıtla
abdabd:

tek bir lahiti sağ bırakmazlar , altın bulacağım diye ortada tarihi eser kalmaz.

yanıt0
yanıt0
Dünya iste:

Beynini yemis bir kisi daha. . . Ne günlere kaldik Rabbim.

yanıt0
yanıt0
Vatan:

Rabbim duanızı kabul etsin.

4
0
yanıtYanıtla
balta:

Müslümanın mezarında değerli eşya olmaz bunu öğrenin artık atanızın kemiklerini sızlatmayın

4
0
yanıtYanıtla
Sema can:

Bune boyle bu nasıl insanlık milletin cenazesınede saygı yok rahat yok bu nasıl dunya defıne arayanları mezara dırı dırı gomecen Kı geberene kadar arayın

3
0
yanıtYanıtla
zdrovie:

Şahsi fikrim bu tarz insanlar için bir bölgede tampon alan oluşturulsun. kanun yok nizam yok bir halde yaşasınlar yesinler birbirlerini. tam istedikleri ortam.

2
0
yanıtYanıtla
İNSAN:

HELAL OLSUN ŞİMDİ DİRİDEN ELÇEKTİNİZ MERHUMLARIMI RAATSIZ EDİYORSUNUZ KAZMALI KÜREKLİMİ DUA EDEREK HELAL OLSUN ÇOK SEKİSİNİZZZZZZZZZZZZZZZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title