Haberler

10 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak! Bir de konuşmasın diye tehdit etmişler

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran ilçesinde arazide kendisinden yaşça büyük biri tarafından dövülerek kafasında birçok yarık oluşan çocuk ölümden döndü. Çocuğunun dövüldükten sonra konuşmasın diye korkutulduğunu söyleyen baba Dilaver Akdemir, şikayetçi olduğunu söyledi.

Çaldıran Erginler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arazide bulunan 5. sınıf öğrencisi Mert Akdemir, yemek yediği esnada arkasından gelen ve yaşça kendisinden büyük olan B.D. tarafından dövüldüğü belirtildi.

DÖVEN ÇOCUĞUN BABASI HASTANEYE GÖTÜRMÜŞ

Kafasında birçok yarık oluşan ve sırtında darp izleri bulunan Mert Akdemir, hemen hastaneye kaldırıldı. Vuran kişinin babası tarafından hastaneye götürülerek ilk müdahalesi yapılan Akdemir, hala üzerindeki şoku atamıyor.

"ÇOCUĞU RESMEN ÖLDÜRMÜŞLER"

Darbedilen çocuğun babası Dilaver Akdemir, kendi babasını hastaneye götürürken tesadüfen oğluyla karşılaştı. Akdemir o anları "Oğlum ne oldu sana diye sorduğumda ilk olarak bana düştüğünü söyledi. Vuran çocuğun babası oğlumu hastaneye getirmiş. Bana 'senin çocuğun kayalıklardan düşmüş' dedi. Çocuğu resmen öldürmüşler. Doktorlar da inanmamış" dedi.

"ÇOCUĞUMU KORKUTMUŞLAR"

Çocuğunun korkutulduğunu da iddia eden baba Akdemir, "Çocuğuma 'eğer sen beni dövmüşler dersen seni alıp bir daha ailene göstermezler' demişler. Ben şikayetçiyim. Bugün benim çocuğumun başına geldi, yarın başkasının başına gelmesin. Adam bana da gözdağı veriyor. Ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum. Çocuğum ölümden dönmüş, eğer çobanlar olmasaydı bugün çocuğum yanımda olmazdı. Bunların cezalandırılmasını istiyorum. Dışarıda gezmelerine gönlüm razı değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çaldıran 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Erhan:

Çocugun babası ben olaydım onu yapan şuanda toprak altında yada yoğun bakımda son dakikaları yaşardı

8
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tozcular diyarı Van neticede şaşırmadık,değil adam insan bile çıktığı gözükmemişir,hadi lan yine savunmaya geçin bilmem kaçıncı sefer:))

3
2
yanıtYanıtla
ahmet:

bu nasıl bir sadistliktir abi yaa. yaramazlık yapmışsa en fazla 2 tokat vurup yollarsın. Bunu yapanın hakkı kesinlikle ölüm abi kim ne derse desin bunu yapanı öldürceksin yaa. .

4
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Cahiller sizi o yaştaki çocuğun boş arazide ne işi var önce çocuklarınıza sahip çıkın kim bilir neler vardır daha duyulmadık bilinmedik görülmedik

0
4
yanıtYanıtla
Objektif:

Sonucta cocuk degilmi disarda bos arazide olmasi birsey ifade etmez buna yapilanlari hakli gostermez mal yorumcu

yanıt1
yanıt0
....:

Allah belanızı versin . . bunu yapanın bir sonraki davranışı birini öldürmek olur . . bu nasıl bir vahşettir. .

4
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Sebep ne veya hangi sebep haklı çıkartabilir ki seni yazık ya artık küçücük çocuklara bile vicdanınız kalmadı

3
0
yanıtYanıtla
Burak:

Sonuc serbest....darp yaralama suc degil ulkede.sadece zengin unlu siyasi veya kamuda ust duzey olanlara haric ....

2
0
yanıtYanıtla
Anne:

Bunu yapan canı hemen cezalandırılmalı

2
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Erhan aynen

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title