Haberler

Eşini ısıran köpeği silahla vuran şahıs, gözaltına alındı

Güncelleme:

Sarıyer'de bir kişi eşini diz kapağından ısıran köpeği silahla vurarak öldürdü. Eşini hastaneye götüren şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da Sarıyer Yeniköy Özgürlük sokakta meydana gelen olayda, Can Özula isimli bir kişiye ait "Nero" isimli köpek sokak içerisinde bulunan Ş.E'yi sol diz kapağından ısırdı. Yaşanan olay üzerine kadın acılar içinde yere oturarak eşi A.E'ye seslendi. Olayın yaşandığı yere gelen A.E, eşini ısıran komşusunun köpeğini yanındaki silahla vurarak öldürdü.

Eşini ısıran köpeği silahla vurdu

KÖPEĞİN BAKICILARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Daha sonra A.E. eşi Ş.E'yi alarak hastaneye götürürken, köpeğin sahipleri ise yaşanan olayı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunurken, köpeğin bakıcıları ise gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra köpeği öldüren A.E. ise polis ekiplerince hastanede gözaltına alındı. Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından köpek kliniğe kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eşini ısıran köpeği silahla vurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeniköy Sarıyer Haberler

500

Yorumlar (224)

Vatandaş:

Köpeğin sahiplerinin gözaltına alınması gerekiyordu heralde haberi yanlış yazdılar? İnsan ısırılmış? Nerede bu köpeğin sahibi?

414
38
yanıtYanıtla
Ali Aydin:

Aynen kököpeğin sahipleri göz altina alinmasi gerekiyor du etsin adam köpeği vurmuş sadece....

yanıt0
yanıt0
Eline sağlık:

itine sahip çıkacasın. Ellerin dert görmesin.

393
46
yanıtYanıtla
necmi:

it değil, köpek.

yanıt0
yanıt0
ADMAN:

Iyi yapmis eline saglik, itin varsa sahip cikacaksin, baskasinin basini belaya koymayacaksin bakamadigin iti kapinda beslemeyeceksin.

380
58
yanıtYanıtla
necmi:

it değil, köpek. it köpeğin insan versiyonuna denir.

yanıt0
yanıt0
isimsiz:

Köpekten çok sahibi suçlu. .

57
15
yanıtYanıtla
adamız:

insanın ne önemi var önemli olan köpeğin hayatı . . . . . . . . . adam tabiikide o sinirle öldürmiş ellerine sağlık ben olsam bende aynısını yapardım ya kadına bi şey olsaydı

52
15
yanıtYanıtla
333:

görüntüleri başka kaynaklardan izlerseniz. adamın karısı ve kendisi vatandaşın bahçesine zorla giriyor. öncesinde köpeğin herhangi bir saldırısı yok. bahçeye girilince hayvan koruma içgüdüsüyle hamle yapıyor. o sırada sürekli silahla gezen! vatandaşımız köpeği vatandaşın mülküne girerek öldürüyor.

yanıt0
yanıt0
ByMetiN:

En doğrusunu yapmış adam. Ben olsam aynısını yapardım. Adamın eşini mi öldürsün

43
16
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title