Haberler

Babasından dayak yiyen 15 yaşındaki kız, kendini 4. kattan boşluğa bıraktı

Güncelleme:

Sultangazi'de babasından dayak yiyen 15 yaşındaki kız çocuğu, 4. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan kız vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, baba tutuklandı.

Önceki gün Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde iddiaya göre Ayşegül Ş. ile babası H.Ş. arasında gece saat 01.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

BOĞAZINI SIKINCA BALKONDAN ATLADI

Baba H.Ş., darbettiği kızı Ayşegül Ş.'nin boğazını sıkmaya başladı. Bunun üzerine Ayşegül Ş., 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan atladı. Atlayan kız park halindeki bir otomobilin üzerine ve ardından asfalt zemine düştü. Çocuğun annesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, caddede bulunan vatandaşlar yardımına koştu.

DURUMU KRİTİK

Ağır yaralanan kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde belinde kırıklar olduğu belirlenen kız, Sarıyer'deki başka bir hastaneye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan baba H.Ş. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan baba cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Baba 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

Çocuğunu baştan beri iyi yetiştirirsen güzelce yön verirsen bunlar olmaz

159
61
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Malesef o kadar badit degil. Disaridaki tuzaklar onlari bekliyor ve coguzaman en hashas dönemlerinde mesela ergenlik cagi cahillik ve sosyal medya tuzaklari kapi onlari. Cocugunu iyi terbiye et krese gidince onca onca bozuk aile cocuklari ve terbiyesizlerle karisiyorlar ce kötü örnek aliyorlar.

yanıt6
yanıt0
Serkan Özcan:

türkiye de baba ve anne olurken sınava girilmesi gerekli baba ve anne ehliyeti almamış insanları çocuğu olmamalı

70
49
yanıtYanıtla
kerem can:

Seni dünyaya getirirken sınava sokmamişlar anlaşilan

yanıt26
yanıt34
Efkan Alt0666:

Şiddet çözüm değildir...

83
15
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

vay be tutuklandığına göre savcının var bir bildiği.bu kızı 18 yaşına geldiğinde babası kovarda hakim yanına yaklaştırırmı bilmem

16
43
yanıtYanıtla
lavinia :

ne zaman anlayacaksınız acaba şiddetin çözüm olmadığını

19
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title