Haberler

Şanlıurfa'da feci kaza kamerada: 6 yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da feci kaza kamerada: 6 yaralı Şanlıurfa'da bir araç sürücüsü karşısına çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçerek iki araçla çarpışma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'da feci kaza kamerada: 6 yaralı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir araç sürücüsü karşısına çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçerek iki araçla çarpışma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa - Akçakale karayolu üzerinde meydana geldi. Akçakale yönüne giden kimliği öğrenilemeyen 19 BC 549 plakalı araç sürücüsü, otomobili ile önüne çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yapınca araç kontrolden çıktı. Sürücüsü şerit değiştirerek karşı yöne geçen otomobil, 2 otomobile çarparak durdu. Kazada otomobillerde bulunan 2'si çocuk, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye giden ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Tragger 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title