Haberler

4. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın sevgilisinin ilk ifadesi ortaya çıktı: Olay anını görmedim

Güncelleme:

Gaziantep'te 17 yaşındaki genç kız, sevgilisinin 4. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürülen genç kızın sevgilisi ilk ifadesinde, olay anını görmediğini söyledi.

Gaziantep'te erkek arkadaşıyla beraber kaldığı iddia edilen apartmanın 4. katından düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu D.'nin gözaltına alınan sevgilisi, emniyetteki ilk ifadesinde, "Olay anını görmedim" dedi.

GENÇ KIZ KANLAR İÇİNDE KALDI

Olay, dün akşam saatlerinde Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Duygu D. erkek arkadaşı Mehmet K'nin yaşadığı 5 katlı apartmanın 4. katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu D. evin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan genç kızı gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Duygu D'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Duygu D'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

"OLAY ANINI GÖRMEDİM"

Duygu D.'nin, 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesinin ardından gözaltına alınan Mehmet K. (20), adliyeye sevk edildi. Mehmet K.'nin poliste verdiği ilk ifadesinde, olay anını görmediğini söylediği öğrenildi.

4. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın sevgilisinin ilk ifadesi ortaya çıktı: Olay anını görmedim

4. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın sevgilisinin ilk ifadesi ortaya çıktı: Olay anını görmedim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (64)

Ömer:

Laiklik ve demokrasi dini bizi bu halle getirdi

42
30
yanıtYanıtla
gerçek:

ne güzel söyledin, başka söze gerek yok. . .

yanıt22
yanıt16
begenmiyorsan:

afganistana git. arabistana da gidebilirsin. bak iran da olur.

yanıt20
yanıt25
Kardeşş:

Biz laikliği ve demokrasiyi kabul etmeyen kapalılarıda görüyoruz kardeş,...

yanıt10
yanıt9
Baybars:

Beraber yaşamak nedir?. 17 yaşında kız nasıl beraber yaşar? Anası babası yok mu bunun?

53
14
yanıtYanıtla
Abuzittin:

Beraber yaşadıgını nerden uydurdun haberde öyle mi yazıyo kız cocugun evine gitmiş yazıyo

yanıt1
yanıt1
Mehmet:

Allah rahmet eylesin ama 17 yaşında erkek arkadışının evinde ana babası yok mu bu kızın kızım nerdesin ne yapıyorsun diye göz kulak olmuyor. . . Ebeveyin ihmaili artı o yaşta onun bunun evine gitmek risktir, risk almamak gerek, ben bile erkek başımla değil başkasının evine gidip orda burda gecelemek sokağa çıkarken bile dikkat ediyorum

43
18
yanıtYanıtla
Ahmet:

Olen gencecik bir kiz cocugu var sen hala soyle boyle bir bahane bulmaya calisiyorsun insanlarin artik su asiri baskin toplum yapisindan kurtulmasi lazim hic bir yalnis bir insanin hayatindan daha degerli degildir allah mekanini cennet etsin yeter artik kadin cinayetleri bir toplumda kadin mutsuzsa orda mutsuzluk hakimiyet surer

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Anne ve Baba nın maalesef bir sorgu hakkı yok artık! Anne babalar sadece çocuklına bakmakla yükümlü. Çocuklar özgür, biricik. Onların davranış ve hareketleri sorgulanmıyor koşulsuz kabul ediliyor Evde okulda durum bu.

yanıt3
yanıt1
Alper:

Erkek arkadaş kız arkadaş diye bisey yok cinselliğin evlenmeden önceki adini kibar olsun diye boyle koymuşlar

46
12
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title