Haberler

Kaza mı cinayet mi? Sevgilisinin evinin penceresinden düşen genç kız hayatını kaybetti

Güncelleme:

Gaziantep'te erkek arkadaşının 4. kattaki evinin penceresinden düşen 17 yaşındaki genç kız, yaşamını yitirdi. Genç kızın kazayla mı yoksa bir cinayet sonucu mu hayatını kaybettiği araştırılıyor.

Gaziantep'te erkek arkadaşı Mehmet K'nin evinin penceresinden düşen Duygu D. (17) yaşamını yitirdi. Mehmet K. gözaltına alırken, Duygu D'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

4. KATTAN DÜŞTÜ

Olay, dün akşam saatlerinde Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Duygu D. erkek arkadaşı Mehmet K'nin yaşadığı 5 katlı apartmanın 4. katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu D. evin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan genç kızı gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Duygu D.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

CİNAYET ŞÜPHESİ ARAŞTIRILIYOR

Duygu D'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Polis, Mehmet K'yi gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü. Duygu D'nin kaza sonucu mu düştüğü, intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (66)

Gidiş nereye:

Yahu bu kaçıncı .....! Erkek arkadaşının evine tek başına bir kız nasıl gider....? Nikâh yok .....! Ne demek erkek arkadaş...!eğer müslümansak ...olmayana sözüm yok....! Haram +helal kavramları birşey ifade etmeli...! Aileler çocuklarına Allah korkusu nu aşılamalı...! Ahiret var...hesap var....bu hayatı kimse gönlünün istediği gibi kuralsız yaşayamaz....!ha yaşarsa sonuca katlanır.....son pişmanlık fayda vermez....!cennet var cehennem var ikisinin de bedeli var...! Lütfen herkez aklını başına alsın....ne için yaratıldığını düşünsün..! ölenlere yazık oluyor ...Allah merhamet etsin .

149
28
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

Belki kızacaksınız ama araştırın bakın kadın cinayetlerinin çoğunda katillerin varlıklı olduğunu göreceksiniz. Kızlarımıza paradan daha önemli şeyler olduğu öğretilmeli karakter gibi mesela. Bedava hayat yok kendi ayaklarının üzerinde duramayan kadın asalaktır. Bedava peynir fare kapanında bulunur. Yazık günah.

43
0
yanıtYanıtla
Helallik:

Hepsi allahın emrine uymamaktan geliyor allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok zor bi durum

18
23
yanıtYanıtla
Yahya:

İzah etsene hangi emirmiş.

yanıt2
yanıt6
Yahya:

İzah etsene, hangi emir.

yanıt3
yanıt4
SPUTNİK:

HANGİ EMİR. . NEYE UYMAMIŞ

yanıt1
yanıt1
:

İŞTE BAŞINDA ANA GİBİ ANA , BABA GİBİ BABA OLMAYINCA , 17 YAŞINDA SEVGİLİSİNİN EVİNE GİDER

23
16
yanıtYanıtla
Eyüp DURCAN:

Bu harika yorumu beğenmeyenlerin yakın gelecekte ne ile karşlaşabileğinin resmd, r.

yanıt0
yanıt0
Adn:

17 yaşında kız sevgilisinin evine gidecek kadar özgürse daha bu ahaberleri çok gorecez

17
18
yanıtYanıtla
SON PALAVRA BÜKÜCÜ:

Hade len sanki sana gelse kovcan namus bekçisine bakın hele

yanıt7
yanıt9
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title