Haberler

Dicle Nehri'nde Feribot Kazasında Ölü Sayısı Artıyor

Güncelleme:

Irak'ın Musul kentinde Dicle Nehri üzerinde sefer yapan feribot battı. En az 93 kişi hayatını kaybetti. Irak Sivil Savunma yetkilileri 100 fazla kişinin de yaralandığını duyurdu. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürüyor.

Irak'ın Musul kentinden geçen Dicle nehri üzerinde sefer yapan bir feribot battı. Olayda en az 93 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin büyük bir bölümü kadın ve çocuklardan oluşuyor.

Irak Sivil Savunma yetkilileri, feribotta 93 kişinin öldüğünü 100'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Vatandaşlar da çalışmalara destek veriyor.

"MUHTEMEL ÖLÜLERİ ARAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Konuya ilişkin açıklama yapan açıklama yapan Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Saad Maan, "Musul'da batan gemide 93 vatandaşımızı kaybettik. Muhtemel ölüleri arama çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Dicle Nehri'nde Feribot Battı: 40 Kişi Hayatını Kaybetti

DIŞİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanlığı Musul'da yaşanan faciayla ilgili bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, "21 Mart 2019 tarihinde, Irak'ta Dicle Nehri'nde bir teknenin batması sonucunda çok sayıda Iraklı kardeşimizin hayatlarını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyuyoruz. Merhumlara Allah'tan rahmet, aileleri başta olmak üzere, dost ve kardeş Irak halkına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Musul Dicle Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (61)

Larin:

ULAN CAHİL DEDİĞİMİZ ZAMAN KIZIYORLAR ALLAHIM SABIR VER YA DOLMUŞ GİBİ FERİBOT DOLDURMUŞLAR KAFA YOK BÜTÜN ORTA DOĞUDA YAŞAYAN İNSANLARDA BEYNİN ZERRESİ YOK YA

25
9
yanıtYanıtla
Misafir:

Imkanları ancak bu kadar elverişli. Allah kimseyi mecbur bırakmasın

yanıt16
yanıt8
M ali:

Bilmeyende turkiyedekilerden sanki akil fiskiriyor.

yanıt3
yanıt1
davut:

ama yönetenleri köşklerde -saraylarda oturuyor.

yanıt0
yanıt2
LARİN:

İYİ BENDE 5 KİŞİLİK ASANSÖRE 15 KİŞİ BİNEYİM DÜŞSÜN ÖLELİM HEPİMİZ SONRA İMKANIMIZ YOKTU İMKAN HER ZAMAN VARDIR BEYİN OLSA ONLARDA İKİ SEFER FAZLA YAPAR YİNEDE BU KAYIPLARA SEBEP OLMAZLARDI 40 CAN ÇOCUK ÇOLUK YA

yanıt2
yanıt0
LARİN:

İki sefer fazla yapsın 5 kişilik asansöre 15 kişi ile binilmez Beyin olsa Canlar gitmezdi Hadi selametle biraz sorgulama yetiniz olsun Allah size onu kullanın diye vermiş.

yanıt7
yanıt0
Mehmet:

Bunları yönetenler cahil onlar değil fakirlikten

yanıt3
yanıt0
GS56 YA CEVAP:

SEN GALİBA TÜRKIYEYE GİDİNCE AHIRDAMI YAŞIYORSUN. KAFANI KALDIR BİR BAK. DENGESİZ ALMANYA YALAKASI... BAYRAĞINA TOPRAĞINA KURBAN OLUN.

yanıt2
yanıt1
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:

KES LAN TANTANAYİ. . . HOŞAF BEYİNLİ. . . .

yanıt0
yanıt2
LARİN:

TÜRKİYE’de akıl fışkırıyor zannedersin diyen CAHİL arkadaş TÜRKİYE ORTA DOĞUDA KABUL EDİLEN BİR ÜLKE DÜNYA BİZİ AVRUPALI YERİNE KOYMUYOR BİZDE ORTA DOĞULUYUZ VE EVET BİZDEDE ZERRE BEYİN HÜCRESİ YOK ÇÜNKÜ EL ETEKCİYİZ BİZ İNKAR EDEN DOKTORA GÖZÜKSÜN . TÜRKİYE GELİŞMİŞ BİR ÜLKE DEĞİL 3. DÜNYA ÜLKESİDİR YALANLA YAŞANMAZ GERÇEKLER ACIDIR İPHONE’NUN EKONOMİSİ BİLE AVRUPA İLE ASYAYI ORDAN ORTA DOĞUYU BAĞLAYAN TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİN BELKİ 50 KATI BUNUN SİYASİ PARTİLERLE ALAKASI YOK BUNUN İNSAN YAPISI İLE ALAKSI VAR MERMER KAFALIYIZ ÇÜNKÜ EĞİTİM SİSTEMİMİZ LEŞ

yanıt2
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title